Închide meniul

Alex Chipciu, eroul lui CFR Cluj! Golul nebun care a calificat campioana României în turul al doilea preliminar UEFA Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2021, 0:04

Alex Chipciu, eroul lui CFR Cluj! Golul nebun care a calificat campioana României în turul al doilea preliminar UEFA Champions League

Alex Chipciu,

Hepta

CFR Cluj a început returul cu Banja Luka drept mare favorită la calificare. După 3-1 în Gruia, elevii lui Șumudică erau în turul al doilea chiar și cu o înfrângere la limită. Campioana României s-a prăbușit inexplicabil și a încasat două goluri în minutele 60 și 64.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu, eroul lui CFR Cluj cu Borac Banja Luka

Meciul a intrat în prelungiri numai pentru că UEFA a schimbat regulamentul. Dacă regula golurilor marcate în deplasare încă mai era valabilă, CFR ar fi fost eliminată.

Borac Banja Luka nu a reușit să-i mai pună probleme lui CFR Cluj și în extra-time. Bosniacii s-au baricadat în fața propriului careu, respingând eroic atacurile echipei lui Marius Șumudică.

Lovitura a venit în minutul 118, de la Alex Chipciu. Jucătorul lui CFR Cluj a șutat cu piciorul stâng, la colțul lung, de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI ALEX CHIPCIU

Reclamă

A fost reușita care a rupt echilibrul la general, scor 4-3 în favoarea CFR-ului. Imediat după gol, Chipciu s-a accidentat.

Doar două goluri și patru assist-uri a avut Alex Chipciu la CFR Cluj în sezonul trecut. În 2019/2020 nu a înscris niciun gol.

Cine este Lincoln Red Imps, adversara lui CFR Cluj în turul al doilea Champions League

Lincoln Red Imps a învins-o categoric pe Fola Esch, campioana Luxemburgului. După 2-2 în tur, cei de la Lincoln s-au impus cu 5-0 pe teren propriu, asigurându-și biletele pentru un posibil duel cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Lincoln Red Imps domină campionatul Gibraltarului, având 18 titluri în ultimii 19 ani. În total, clubul are în palmares 25 de campionate, 18 Cupe și 11 Supercupe.

Antrenorul lui Lincoln Red Imps este englezul Mike McElwee, care a fost instalat în funcție anul trecut. Cel mai valoros jucător al echipei este tot un englez, Scott Wiseman, fundaș dreapta, cotat la 200.000 de euro.

Golgheterul echipei în sezonul trecut a fost spaniolul Kike Gomez, care a înscris de 26 de ori în 25 de meciuri.

Întreaga echipă a celor de la Lincoln Red Imps valorează 1,18 milioane de euro. În comparație, lotul lui Șumudică de la CFR Cluj este aproape de 30 de ori mai scump.

Lincoln Red Imps nu a jucat niciodată în grupele unei competiții europene. Cea mai bună performanță din istoria clubului este accederea în turul doi preliminar în trei rânduri, atât în Chammpions League, cât și în Europa League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și