Închide meniul

Alexandru Creţu a semnat cu FCSB: „Am avut ofertă şi de la CFR. Becali m-a convins cu două telefoane”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 11:24

Alexandru Creţu a semnat cu FCSB: „Am avut ofertă şi de la CFR. Becali m-a convins cu două telefoane

Alexandru Creţu a fost dat afato de FG

„Am ajuns la un club puternic în România, un club cu foarte mari condiții, începând de la baza de antrenament și până la liniștea banilor, că și asta e important. A fost simplu să mă convingă. Am simțit că e momentul să ajung la Steaua. Am avut ofertă şi de la CFR Cluj şi le mulţumesc mult. După ce am stabilit că semnez cu Becali şi Steaua, nu mai conta ce ofertă venea de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Creţu a semnat cu FCSB: „Am ajuns la un club puternic. M-a convins cu două telefoane”

Au mai fost două momente, dar acum am venit. Sper să fie într-un ceas bun. Domnul Becali e un om bun, oamenii buni nu se inhibă între ei. E un om simplu, e o persoană specială pentru voi, pentru noi. Și la Maribor era presiunea rezultatelor. Trebuie să avem rezultate ca să nu avem probleme. Domnul Becali vrea rezultate. Am negociat un pic, dar m-a convins cu două telefoane”, a spus Creţu, la prezenatarea de la Palat.

Creţu a evoluat pentru Poli Iaşi în perioada 2010-2016. La FCSB, Becali îşi dorește să îl folosească pe Creţu pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv.

„Pe Crețu nu poți să-l scoți din echipă, pentru că e fundaș central. Îmi place comportamentul lui. A vorbit cu mine și nu a avut nicio emoție, nimic! Mi-a zis «Vreau să facem treabă ca lumea. Vreau 3 ani de contract și 3 campionate!»

Mie îmi trebuie unul care să dea cu capul. V-am spus până acum că vreau doi fundași centrali. Nu am nevoie să fii extraordinar, să fii Sergio Ramos, dar dă, bă, cu capul în minge. Am vrut să-l iau pe Burcă și nu au vrut alții. Acum îl vreau pe Șeroni”, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali a renunţat la un transfer

Gigi Becali a anunţat că nu mai este interesat de transferul lui Branislav Ninaj de la Sepsi. Şeful FCSB a explicat cum au decurs negocierile şi a precizat că mai doreşte un fundaş central.

Gigi Becali a pus capăt negocierilor cu Sepsi. FCSB a renunţat la fundaşul central Branislav Ninaj, din cauza preţului ridicat cerut de echipa din Sfântu Gheorghe.

„Dădeam 200.000! Mai mult nu dădeam. A picat. Era vorba și de un procent de 25%. Era complicat. O să mai iau un fundaş central”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și