Închide meniul

Alexandru Creţu, mesaj pentru Gigi Becali după despărţirea de FCSB: „Nu poţi face asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 15:46

Alexandru Creţu, mesaj pentru Gigi Becali după despărţirea de FCSB: „Nu poţi face asta

Alexandru Creţu, despre perioada petrecută la FCSB

Hepta

„Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o experiență din care am învățat foarte multe. Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a spus Creţu, citat de prosport.ro.

Alexandru Creţu ar putea semna cu Sepsi

Singura echipă din Liga 1 cu care e află Alexandru Creţu în discuţii este Sepsi. Chiar dacă ar avea oferte şi de afară, cea de la Sepsi pare cea mai convenabilă.

„Voi avea o întâlnire cu conducerea clubului Sepsi, să vedem ce contract îmi pune pe masă și cum vor decurge negocierile cu ei. Am mai multe oferte, am și cu echipe din afară contacte, încă nu știu sută la sută cu cine voi semna.

Da, Sepsi este singura echipă din Liga 1 care s-a interesat de mine. Având în vedere că sunt pe ultima sută de metri cu campania de transferuri, care în afară se închide pe 1 septembrie, iar în România pe 5, sunt șanse mari să semnez cu ei”, a mai spus Creţu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și