Închide meniul

Alexandru Mitriță, aşteptat cu braţele deschise la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf: „Vă spun „da” cu tărie! Mi-aș dori să am un asemenea jucător!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 21:31

Alexandru Mitriță, aşteptat cu braţele deschise la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf: „Vă spun „da cu tărie! Mi-aș dori să am un asemenea jucător!

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Mitriță (27 ani) este aşteptat cu braţele deschise la Universitatea Craiova. „Piticul atomic” poate ajunge gratis în Bănie, după ce împrumutul la PAOK îi expiră. Întrebat despre posibilul transfer, Laurenţiu Reghecampf a răspuns fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Alexandru Mitriță a câştigat Cupa României în sezonul 2017-2018. Acesta a fost transferat la New York City, dar nu i-a convins pe americani, care l-au împrumutat la echipa lui Răzvan Lucescu.

Alexandru Mitriță, aşteptat la Universitatea Craiova cu braţele deschise

„Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluție Mitriță. E un jucător de națională, pe care îl cunoaștem. Eu l-am antrenat și în Arabia Saudită. Cu siguranță mi-aș dori să am un asemenea jucător.

Acum nu știu dacă va fi posibil. Și el a ajuns la un nivel și probabil își dorește să rămână unde este, și financiar, și din punctul de vedere al competiției. Dar vă spun «Da» cu tărie, e un jucător care ne-ar putea ajuta”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă a derby-ului cu FCSB.

Alexandru Mitriță le-a aprins imaginația fanilor Universităţii Craiova

Pe 18 martie s-au împlinit exact patru ani de la primul meci disputat pe noul stadion „Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova o învingea atunci pe Juventus București, scor 3-1, meci în care Alexandru Mitriță reușea o performanță istorică.

Reclamă

Internaționalul român reușea primul gol pe arena „leilor”. Mitriță marca în minutul 39, iar în prelungirile primei reprize reușea chiar „dubla”. Jucătorul care îmbracă, în prezent, tricoul grecilor de la PAOK, își amintește cu plăcere de trăirile de atunci.

„Patru ani au trecut foarte repede. Cu siguranță îmi aduc aminte de acele două reușite. Am intrat în istoria echipei mele iubite. Știu că au fost emoții foarte mari înaintea meciului, în timpul meciului, dar sunt foarte bucuros că am putut marca și că am intrat în istoria echipei mele iubite”, a declarat Alexandru Mitriță pentru pagina de Facebook a echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Până să semneze cu trupa lui Răzvan Lucescu, Mitriță a fost în negocieri cu Mihai Rotaru pentru o revenire în Bănie. Atacantul care are o cotă de piață de 5 milioane de euro le-a aprins din nou imaginația fanilor. Le-a transmis un mesaj plin de emoție.

Reclamă 4 / 0/3

„Îi știu foarte bine pe acești suporteri minunați ai Universității Craiova. Ce pot să le transmit este că îmi este tare dor de ei. Să fiți alături de echipă vă pup„, a reacționat atacantul care a fost vândut de Universitatea Craiova la New York City FC, în 2019, pentru 8 milioane de euro.

Recomandări
  • Alexandru Mitriță, aşteptat la Universitatea Craiova cu braţele deschise
  • Anunţul făcut de Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și