Închide meniul

Alex Mitriță, anunț la patru ani după ce a înscris primul gol al Universității Craiova pe noul „Ion Oblemenco”. Le-a aprins imaginația fanilor: „Mi-e tare dor de voi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2021, 18:50

Alex Mitriță, anunț la patru ani după ce a înscris primul gol al Universității Craiova pe noul „Ion Oblemenco. Le-a aprins imaginația fanilor: „Mi-e tare dor de voi!

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Internaționalul român reușea primul gol pe arena „leilor”. Mitriță marca în minutul 39, iar în prelungirile primei reprize reușea chiar „dubla”. Jucătorul care îmbracă, în prezent, tricoul grecilor de la PAOK, își amintește cu plăcere de trăirile de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță: „Am intrat în istoria echipei mele iubite!”

Patru ani au trecut foarte repede. Cu siguranță îmi aduc aminte de acele două reușite. Am intrat în istoria echipei mele iubite. Știu că au fost emoții foarte mari înaintea meciului, în timpul meciului, dar sunt foarte bucuros că am putut marca și că am intrat în istoria echipei mele iubite”, a declarat Alexandru Mitriță pentru pagina de Facebook a echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Până să semneze cu trupa lui Răzvan Lucescu, Mitriță a fost în negocieri cu Mihai Rotaru pentru o revenire în Bănie. Atacantul care are o cotă de piață de 5 milioane de euro le-a aprins din nou imaginația fanilor. Le-a transmis un mesaj plin de emoție.

Citește și:

„Îi știu foarte bine pe acești suporteri minunați ai Universității Craiova. Ce pot să le transmit este că îmi este tare dor de ei. Să fiți alături de echipă vă pup„, a reacționat atacantul care a fost vândut de Universitatea Craiova la New York City FC, în 2019, pentru 8 milioane de euro.

Reclamă

Mitriță a înscris două goluri în cele 10 meciuri de la PAOK. Luna trecută, atacantul de 26 de ani a fost decisiv pentru naționala României în meciul cu Armenia. A marcat golul victoriei dar, din păcate, tricolorii au ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și