Închide meniul

”Am eu un pshiatru bun pentru el!” Mihai Stoica a dat de pământ cu preparatorul fizic al lui FC Argeș care l-a lovit pe Florin Tănase: ”Bine că nu l-am prins acolo!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 8:46

Reclamă
”Am eu un pshiatru bun pentru el!” Mihai Stoica a dat de pământ cu preparatorul fizic al lui FC Argeș care l-a lovit pe Florin Tănase: ”Bine că nu l-am prins acolo!”

Mihai Stoica l-a criticat pe Malcom Edjouma, după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Profimedia

Mihai Stoica a fost un car de nervi după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. Managerul general al roș-albaștrilor a dat de pământ cu oficialul ”vulturilor” și l-a recomandat ”să meargă la un pshiatru”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost un car de nervi după scandalul monstru de la Pitești. Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, căpitanul “roș-albaștrilor”a fost lovit de un membru din staff-ul piteștenilor la finalul partidei din Trivale, chiar pe teren.

Mihai Stoica a răbufnit după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeș

”Noi am venit de sus, Tănase a ajuns de la vestiar şi când am intrat în tuner Neagu deja fugea. Are nişte probleme, îi recomand să meargă la un pshiatru. Bine că n-am intrat în tunel să văd ce a făcut. Un reporter a văzut faza: l-a lovit pe Tănase.

Bine că nu l-am prins acolo că nu ştiu ce se întâmpla! El a mai fost implicat în astfel de momente. I-am spus ”bă tu eşti sănătos la cap?”… Ce să îi faci? Are probleme, am eu un pshiatru bun pentru el”, a răbufnit Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. La scurt timp după incident, noi detalii au ieşit la iveală despre oficialul „vulturilor”.

Reclamă

Preparatorul fizic, pe numele său George Neagu, este membru DDB, programul prin care dinamoviştii fac tot posibilul să îşi salveze echipa, dar şi un suporter înfocat al „câinilor”.

„Sunt bine, dar nu vreau să comentez, și să inflamez și mai mult spiritele. Te rog să mă înțelegi, nu vreau să comentez. Cu tot respectul”, a transmis acesta, potrivit gsp.ro.

Căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală după scandalul din Trivale, după a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și