Închide meniul
NEWS ALERT

„Am încredere totală în jucători!”. Edi Iordănescu, apel către fanii lui FCSB. Ce le-a cerut, din izolare! „E mare nevoie”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2021, 12:01

Reclamă
„Am încredere totală în jucători!. Edi Iordănescu, apel către fanii lui FCSB. Ce le-a cerut, din izolare! „E mare nevoie

Edi Iordănescu a fost testat pozitiv cu coronavirus

Hepta

Edi Iordănescu nu se teme și are încredere deplină în colaboratorii săi. El nu va putea sta pe bancă cel puțin în disputele cu CS Mioveni și Farul. A făcut un apel la suporteri pentru a fi alături de echipă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj puternic din izolare: „Avem nevoie de sprijinul fanilor!”

Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia si inainte sa fiu depistat cu Covid-19. Incepand de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații. Ne vom auzi/vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totala pt a clarifica orice informatie asa cum am facut de fiecare data.

Am incredere neconditionata in colegii mei care se ocupa de echipa, am incredere totala in baieti, in profesionalismul lor si valoarea lor si fac apel la suporterii noștri sa mearga in numar cat mai mare la meci indiferent ca sunt din Buzau, ca vin din Bucuresti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru! Sanatate maxima tuturor!!„, a reacționat Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

Prima reacţie a lui Eugen Nae, după ce FCSB l-a chemat de urgenţă

Eugen Nae a fost cooptat în staff-ul celor de la FCSB, după ce Edi Iordănescu şi majoritatea celor din staff s-au infectat cu coronavirus. Printre cei care vor sta 14 zile în carantină se află şi antrenorul cu portarii, Marius Popa.

Reclamă
Reclamă

Vicecampioana României l-a adus la echipă, de urgență, pe Eugen Nae, cel care face parte, de obicei, din staff-ul lui Cosmin Olăroiu. Ca şi Olăroiu, Nae este liber de contract.

Mă duc două săptămâni, până revin titularii de pe bancă. Mă duc să ajut„, a declarat Eugen Nae pentru AS.ro.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a vehiculat că Edi Iordănescu va pleca la naţionala României

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Edi Iordănescu ar putea să îi ia locul lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei României.

Reclamă

Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și