Închide meniul
EXCLUSIV

”Am trecut și eu prin asta!” Reacția lui Eugen Neagoe, după infarctul suferit de Ovidiu Hațegan: ”El e şi medic şi va lua decizia cea mai bună!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 13:57

”Am trecut și eu prin asta!” Reacția lui Eugen Neagoe, după infarctul suferit de Ovidiu Hațegan: ”El e şi medic şi va lua decizia cea mai bună!”

Eugen Neagoe a făcut infarct în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Reacția lui Eugen Neagoe, după infarctul suferit de Ovidiu Hațegan
  • Antrenorul e alături de marele arbitru român

Eugen Neagoe a reacționat după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara. Antrenorul de 54 de ani a trecut prin aceeași situație în 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe știe prin ce situație trece marele arbitru român și e alături de acesta. Antrenorul a făcut infarct în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova din 2019.

Eugen Neagoe e alături de Ovidiu Hațegan

„Din păcate, am văzut. Îmi pare rău, este un arbitru foarte bun, probabil cel mai bun din România. Este bine că este în afara oricărui pericol. Am trecut şi eu prin asta, dar la mine a fost cu totul şi cu totul altă situaţie. La el e vorba de infarct, la mine a fost o situaţie asemănătoare cu a lui Eriksen.

Reclamă

Eu cred că va continua. El e şi medic şi el va lua decizia cea mai bună. Este o lovitură pentru arbitrajul nostru, dar importantă e sănătatea lui, mai presus de orice lovitură despre care am vorbi. Ne dorim să îl vedem mai repede pe teren”, a spus Neagoe, pentru Antena Sport.

Ovidiu Haţegan, prima reacţie după infarctul suferit

Ovidiu Haţegan a avut o primă reacţie după infarctul suferit la doar 41 de ani.

Reclamă

Arbitrul care ia în calcul şi retragerea anunţă că starea lui este bună şi că se află încă sub supravegherea medicilor.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.

În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, citat de frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit surselor Antena Sport, arbitrul român a transmis, într-o discuție cu medicul care l-a operat, că vrea să retragă din arbitraj. Ovidiu Hațegan are doi copii și vrea să se dedice familiei sale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Liga 1 • 10 mart., 21:36
Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”