Închide meniul

„Am un contract!” Marius Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj! „Sunt pe primul loc în campionat”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 16:26

„Am un contract! Marius Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj! „Sunt pe primul loc în campionat

Marius Șumudică, gest incredibil la meciul lui Malatyaspor

Profimediaimages

„Eu am facut programul pentru maine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară jucătorii nu se vor duce la antrenament!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj

Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League!

Mâine (n.r. sâmbătă) echipa trebuie să intre in cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte… Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, daca o să mă sune…”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică a fost demis de Neluțu Varga după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din returul play-off-ului de Europa League, scor 1-2. Au fost dați afară și președintele Marian Copilu și întreg staff-ul lui Șumudică. Dan Petrescu ar urma să fie noul antrenor al clujenilor.

Marius Şumudică, interzis la antrenamentul CFR-ului

Reclamă

Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre în stadion şi a fost ţinut afară de bodyguarzi minute în şir, alături de oamenii săi din staff.

După mai multe minute, lui Şumudică i s-a permis să pătrundă în stadion, dar fără maşină. Antrenorii au fost lăsaţi doar pentru a-şi putea aduna lucrurile pe care le au în Gruia, înainte de a fi daţi afară.

Jucătorii, în frunte cu Arlauskis, Camora sau Alibec, au fost anunţaţi că nu se va ţine antrenamentul de dimineaţă, ei fiind chemaţi la ora 17:00 pentru pregătirea de seară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj
  • Anunț categoric al tehnicianului de 50 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și