Închide meniul

„Am vorbit cu omul ăla din penitenciar!” Marius Șumudică, răspuns final pentru Adrian Mititelu. „Am primit contractul de la ei”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 17:39

„Am vorbit cu omul ăla din penitenciar! Marius Șumudică, răspuns final pentru Adrian Mititelu. „Am primit contractul de la ei

Marius Șumudică, răspuns final pentru Adrian Mititelu

Hepta

Marius Șumudică a recunoscut că Adrian Mititelu i-a pus contractul pe masă, dar „Șumi” a refuzat să semneze. Fostul tehincian de la CFR Cluj așteaptă să plece în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, răspuns final pentru Adrian Mititelu

Am primit astăzi contractul de la ei, am vorbit și cu omul ăla din penitenciar(n.r. Adrian Mititelu), dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro

FC U Craiova 1948 a rămas luni fără antrenor, după ce s-a despărțit de Adi Mutu în urma eșecului cu rivala locală, Universitatea Craiova, scor 0-2. „Briliantul” i-a lăsat pe olteni pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, FC U Craiova 1948 are doar două succese.

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general. Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

Neagoe și Grozavu, pe lista lui FC U Craiova 1948, alături de Șumudică

Pe lângă Marius Șumudică, care a picat între timp, pe lista celor de la FC U Craiova 1948 se mai află și Eugen Neagoe și Leo Grozau, scrie gsp.ro. Primul, ultima dată la Astra, ar fi favorit să preia postul.

Reclamă

Neagoe a mai antrenat-o pe FC U Craiova în două rânduri, pentru scurt timp, în 2005, și aproape 3 luni, în 2009. El ar fi tentat să revină în orașul unde s-a format ca fotbalist.

De cealaltă parte, Leo Grozavu tocmai a fost demis de la Sepsi în urmă cu trei zile, din cauza rezultatelor sub așteptări din acest sezon. Covăsnenii sunt pe locul 12 în Liga 1, fără victorie din prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și