Închide meniul

Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 12:19

Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori”

Andrei Cristea, pregătit să obțină licența PRO

Andrei Cristea, antrenorul lui ACS FC Dinamo/ Hepta

Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei ACS FC Dinamo, care activează în Liga a 4-a, sub conducerea lui Nicolae Badea. Antrenorul ”câinilor” susține că formația are un buget consistent, și țintește promovarea în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea și-a retras recent sprijinul pentru Dinamo, formația din liga secundă, după ce a luat decizia de a nu mai cotiza în DDB. Cu toate acestea, omul de afaceri are planuri mari la formația din eșalonul al patrulea din România, care se află pe primul loc, după cinci etape.

Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea

Andrei Cristea a declarat că ACS FC Dinamo are salariile la zi, având un plan bine pus la punct pentru sezonul acesta. Fostul golgheter al Ligii 1 a dezvăluit că Nicolae Badea investește masiv, chiar și pentru viitor, existând mai multe grupe de copii și juniori în cadrul echipei.

Totodată, antrenorul ”câinilor” susține că emblema legendară a clubului alb-roșu aparține echipei din Liga a 4-a.

”Avem jucători buni, antrenați. A fost o selecție bună. Avem un proiect frumos. Este un început. Vreau să vă spun că am avut în evaluare aproximativ 75 de jucători și am rămas cu un lot de 20. Avem 14 sau 15 jucători sub 19 ani. Este un proiect de viitor.

Reclamă

Nu suntem amatori, deși activăm în Liga 4. Noi suntem o echipă care are salariile la zi, care are prime de joc și la care nimeni nu lucrează. Eu le cer, anul acesta să fim cel puțin de Liga 3 sau de Liga 2.

Domnul Badea a investit foarte mult și în centrul de copii și juniori. Există interes pentru a se construi ceva. Sunt 4-5 grupe de copii și juniori.

Noi ne numim FC Dinamo. Echipa din Liga 2 este Dinamo 1948, iar cea din Liga 3 este CS Dinamo. Nu aș vrea însă să intru în astfel de detalii, pentru că nu mă pricep Noi avem emblema lui Dinamo, cu cei doi câini pe ea. Eu am respect total și pentru echipa din Liga 2, și pentru cea din Liga 3, CS Dinamo. Noi ne vedem de drumul nostru”, a declarat Andrei Cristea, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Veste-şoc pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB

Fanii lui Dinamo au primit vestea că Nicolae Badea îşi va retrage sprijinul financiar oferit programului DDB. „Câinii” au fost astfel luaţi prin surprindere, în condiţiile în care omul de afaceri a ajutat constant echipa din punct de vedere financiar.

Nicolae Badea a avut încredere în programul DDB încă de la început, fiind unul dintre primii participanţi. Omul de afaceri cotiza ca membru VIP, plătind suma anuală de aproape 2000 de euro. Pe lângă acest fapt, Badea a achiziţionat un număr impresionant de bilete pe perioada pandemiei, dând un suflu clubului care traversează în continuare momente dificile.

Nicolae Badea a comentat decizia de a se retrage, fiind convins că locul său va fi luat repede de un alt dinamovist dispus să ajute clubul. Acesta a dat de înţeles, totodată, că unele decizii ale fanilor l-au dezamăgit.

„Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB ! Sunt sigur că vor veni în locul meu alți dinamoviști care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici!

Am achitat în avans cotizația VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuție. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar și acțiuni mai puțin inspirate… Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea, pentru Fanatik.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și