Închide meniul
NEWS ALERT

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev s-a amânat! Când va avea loc duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 20:00

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev s-a amânat! Când va avea loc duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev

Profimedia

  • Amicalul FCSB – Dinamo Kiev s-a amânat
  • Când va avea loc duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu

FCSB ar fi trebuit să joace un amical de lux cu Dinamo Kiev, miercuri, de la ora 20:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Duelul de cinci stele a fost însă amânat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, amicalul a fost amânat la cererea celor de la Dinamo Kiev. Fotbaliștii lui Mircea Lucescu sunt nepregătiți din punct de vedere fizic și încă sunt afectați de războiul din țara natală.

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev s-a amânat

Sursa citată anunță că meciul dintre FCSB și Dinamo Kiev va avea loc la finalul lunii aprilie. Toate încasările vor fi donate pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina.

Reclamă

Duelul dintre echipele lui Gigi Becali ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul Arcul de Triumf. Programarea amicalului făcea parte din planul patronului roș-albaștrilor de a reuși să-și mute echipa pe arena modernizată anul trecut.

„Pe mine m-a sunat Mircea Lucescu și i-am spus că poate să facă orice, pentru că face lucruri bune. Să facă ce vrea el! A stabilit totul cu Meme și cu Ministrul de Tineret și Sport, domnul Novak. Dacă tot e așa, ne împrietenim cu Novak, ca să putem să jucăm și pe Arcul de Triumf. Ne facem și pile, că e pe pile!”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo Kiev au ajuns deja în România

Jucătorii lui Dinamo Kiev au intrat vineri pe teritoriul României, iar primul popas a fost la Botoșani, unde Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, le-a sărit în ajutor. Potrivit surselor Antena Sport, cei 26 de fotbaliști ai lui Mircea Lucescu au ajuns azi-noapte la Snagov, cu autocarul.

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a dezvăluit că clubul ucrainean a fost contactat și de echipe de top din Europa, precum PSG, Barcelona și AC Milan. Patronul lui Dinamo Kiev a declarat că Mircea Lucescu a luat personal legătura cu Pep Guardiola pentru a programa o posibilă partidă amicală cu Manchester City.

Dinamo Kiev U19 va juca în Giulești

Dinamo Kiev U19 este deja în România și Sergey Mokhnyk, directorul general-adjunct al clubului, a declarat că echipa va evolua pe Stadionul Rapid în meciul cu Sporting Lisabona din Youth League.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a precizat că şi-ar dori ca formaţia ucraineană să fie încurajată de cât mai mulţi suporteri români. Ucrainenii au fost aplaudați la scenă deschisă pe noul stadion din Giulești.

„Băieţii sunt cât pot fi de bine dispuşi în aceste condiţii. Desigur, evenimentele tragice din patrie nu pot decât să afecteze echipa din punct de vedere psihologic, aşa că este nevoie de ceva timp pentru a se pregăti. Avem zece zile pentru a ne pregăti bine pentru întâlnirea cu Sporting şi pentru a ţine acest meci în cel mai bun mod posibil. Alte două întâlniri de verficare sunt planificate cu cluburile din România, la 28 martie cu Rapid şi pe 31, cu FC Voluntari”, a transmis Sergey Mokhnyk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu