Închide meniul

Dezvăluiri incredibile făcute de un cunoscut interlop despre Gigi Becali: „Să vă spun ce făcea în penitenciar! A stat cu el un fost bodyguard de la mine”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 19:06

Reclamă
Dezvăluiri incredibile făcute de un cunoscut interlop despre Gigi Becali: „Să vă spun ce făcea în penitenciar! A stat cu el un fost bodyguard de la mine

Dezvăluiri despre perioada în care Gigi Becali a stat la închisoare

Hepta

Beinur, considerat unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi, a dezvăluit un gest pe care Gigi Becali l-a făcut în spatele gratiilor. Mai mult, Beinur a mai spus că Becali nu a cerut protecţie în perioada în care s-a aflat la închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuredin Beinur, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali

Despre Gigi nu prea aș vrea să vorbesc, fiindcă nu-i place. Se vehicula că ar fi căutat protecție în pușcărie, că-i era frică de nu știu ce infractor. Prostii! El nu e un fricos. Să vă spun mai bine despre ce inimă avea până și în penitenciar!

A stat cu el un fost bodyguard de la mine, căruia i-a mers așa bine în închisoare datorită lui Gigi încât băiatul mai zicea: ”Aș mai face ceva să mai stau în pușcărie cu nea Gigi!”. Altuia i-a cumpărat o turmă de oi, când a auzit că se ocupa cu așa ceva. Toate doar pentru că au fost colegi de necaz”, a spus din Beinur pentru playsport.ro.

Ce a spus şi Nuţu Cămătaru despre Gigi Becali

În cartea biografică a lui Nuţu Cămătaru, care a fost lansată de curând, au apărut detalii surprinzătoare din momentul în care Gigi Becali a devenit acţionar majoritar al echipei Steaua.

Nuţu Cămătaru a făcut o dezvăluire uluitoare şi a anunţat că putea fi chiar el patronul clubului din Ghencea. A decis totuşi să nu se implice în fotbal şi să îl scoată în faţă pe Gigi Becali,

Reclamă

Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la Hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua. Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep și că să-l bage pe Gigi„, i-a spus Nuţu Cămătaru, conform unor dezvăluiri în cartea autobiografică.

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint, interlopul cunoscut drept Nuţu Cămătaru. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali garanta cu jucători pentru sumele împrumutate de la Nuţu Cămătaru

Atunci când împrumuta sume de bani mai mari, Gigi punea garanţie jucători de-ai roş-albaştrilor, printre care şi Marian Aliuţă sau Mirel Rădoi.

La un moment dat, eu, Aliuță și Mirel Rădoi eram cumva dați. În alb. Eram vânduți. La momentul ăla, când venea cu bani nea Gigi (n.r Gigi Becali), lua de la Nuțu. Eram dați acolo. Da, aveam foile în alb acolo. Așa ne-a transmis. Eu eram cu porumbeii și trimitea vorbă să merg să-i văd porumbeii. Eu n-am porumbei de frumusețe, am numai de concurs”, a declarat Florentin Dumitru, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și