Închide meniul

Anamaria Prodan, dezvăluiri tari despre Ianis Stoica! A primit cadou 20.000 de euro. ”Era copilul meu, îi făceam până și zilele de naștere”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 12:40

Anamaria Prodan, dezvăluiri tari despre Ianis Stoica! A primit cadou 20.000 de euro. ”Era copilul meu, îi făceam până și zilele de naștere”

Ianis Stoica, FCSB

Hepta

”Vezi cum este? Așa am zis și de Man. Intuiția feminină a mea bate totul, e vorba de profesionalism, de ochi. Toți dormeau pe ei. I-am spus lui Gigi Becali să deschidă ochii. I-am spus să îl ia pe Man din liga a doua, a zis că nu se uită. I-am zis că facem milioane, a făcut doar el. Dar o să ia pe lumea cealaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Ianis Stoica

Cu Ianis Stoica a fost o telenovelă, Argăseală zicea să nu îi facem salariu mare. L-am terorizat cu Ianis Stoica și mi-a spus că dacă mai vin la el cu această variantă, nimeni nu mai intră in birou. Ianis are un contract beton, e vorba de caracter și de părinți care au stat lângă mine. Era copilul meu, îi făceam până și zilele de naștere. Pentru mine, niciunul dintre ei nu are caracter.

Ianis venea de 40 de ori la mine. Să vorbim cu Gigi, că nu mai vrea să joace acolo, că vrea în Liga 1. La Călărași mi-a spus că nu vrea să mai stea dacă nu joacă. I-am făcut și contract, i-am dat și bani. Ca să aibă copiii bani. Partenerii mei i-au spus să îi dăm 20.000 de euro cadou ca să își ia mașină. Asta a fost nebunia mea, să îi fac pe toți milionari”, a spus Prodan, la Pro X.

În acest sezon, Ianis Stoica a devenit un om important la FCSB. A marcat 8 goluri și a dat 4 assist-uri, în cele 23 de meciuri disputate în toate competițiile.

Citește și:

Anamaria Prodan, „trădată” și de Dennis Man

Anamaria Prodan nu cedează şi îl acționează în instanţă și pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Reclamă

”Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Dennis Man a plecat de la FCSB la Parma în ianuarie 2021, pentru 13 milioane de euro. Mutarea a fost intermediată de Giovanni și Victor Becali, în ciuda faptului că Man era sub contract cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și