Închide meniul

Andrei Chindriș recunoaște gafa comisă în meci. ”Picioarele erau grele. Asta e situația”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 19:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Andrei Chindriș recunoaște gafa comisă în meci. ”Picioarele erau grele. Asta e situația”

SportPictures / Dragos Pascaneanu/ Sport Pictures via hepta

Andrei Chindriș recunoaște gafa comisă în meci. ”Picioarele erau grele. Asta e situația”

Chindriș, unul dintre cei mai doriți fotbaliști din Liga 1, l-a faultat pe Deac în minutul 2, iar ardelenii au primit penalty. Mijlocașul CFR-ului a înscris fără probleme, meciul trecând într-o turnură favorabilă oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Chindriș recunoaște greșeala de la penalty

Chindriș a mărturisit că l-a atins pe Deac și se putea acorda penalty. De asemenea, el a mai greșit și la o fază din minutul 54, când i-a pasat greșit portarului. Pentru Botoșani urmează trei deplasări consecutive, prima fiind cu Craiova marțea viitoare.

”A fost greu, ne-am încălzit mai greu. Picioarele erau grele, asta e situația. Nu avem ce face. M-am uitat peste faza penalty-ului, s-a lovit de piciorul meu și se poate da penalty.

Urmează un program foarte greu. Am făcut antrenamente puține, suntem puțin nepregătiți și sper să scoatem mai multe puncte. A fost dificil fără jucătorii argentinieni, s-a simțit lipsa lui Rodrigues.

CFR e o echipă puternică, cu șanse la tilu. La noi e greu pentru că nu știm cum va evolua în următoarele meciuri. În această seară ne-a lipsat forța, concentrarea. Mergem la Craiova să câștigăm, să dăm totul și să luăm toate punctele”, a spus Chindriș la finalul partidei, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și