Închide meniul

Andrei Cian, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, anunț descurajator pentru „militari”: „Va fi greu să se rezolve foarte curând această problemă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 13:29

Reclamă
Andrei Cian, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, anunț descurajator pentru militari”: Va fi greu să se rezolve foarte curând această problemă!”

Andrei Cian, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, anunț descurajator pentru „militari”

Jucătorii de la CSA Steaua, în timpul unui meci / Hepta

Andrei Cian, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, a făcut un anunț descurajator pentru „militari”! Cei de la CSA Steaua speră ca Legea Sportului să fie modificată, astfel încât să primească drept de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cian este de părere că schimbarea Legii Sportului nu se va produce prea curând, lăsând de înțeles că CSA Steaua nu va putea prmova în primul eșalon, la finalul actualului sezon, chiar dacă locul din clasament i-ar permite acest lucru.

Andrei Cian, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, anunț descurajator pentru „militari”

Totodată, oficialul CSA Steaua a vorbit despre bugetul echipei din „Ghencea”, care va trebui susținut de mai mulți sponsori decât în prezent.

„Este o lege care urmează cursul firesc al lucrurilor, să ajungă în Parlament sau în comisiile Parlamentului și acolo se vor urma pașii care trebuie. Lucrurile trebuie rezolvate acolo. Mingea nu mai este la noi în curte. Va fi greu să se rezolve foarte curând această problemă, sau într-un timp care ne-ar ajuta pe noi.

Trebuie să lăsăm lucrurile să se desfășoare într-un mod normal și natural și, în funcție de ce se rezolvă, vom vedea și noi ce pași vom avea de urmat în continuare. Opinii sunt și pro și contra. Bineînțeles că există și aceste opinii contrare care sunt mult mai mult băgate în seamă.

Reclamă

Asta este situația, noi trebuie să ne vedem de ce avem noi de făcut. Și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă am apleca urechea la orice critică, nu am mai putea să ne facem treaba. Și criticile fac parte din acest joc. Înțeleg acest lucru, vin din sport. Cu respect și o liniște din partea noastră lucrurile pot să decurgă normal.

Nu merge ca Armata să dea orice buget la fotbal și să-l folosim. Tot niște bani de la sponsori vor fi necesari. Dacă îi ofer unui sportiv 20.000 de euro pe lună, pot să dau 5.000 de euro, iar restul de 15.000 de euro trebuie să-i aduc din privat, nu de la bugetul statului. Regulile sunt foarte simple.

Acum sunt trei sponsori la Steaua. O sută, două sute de mii de euro vin, exceptând banii dați către academie. Dacă ar juca în prima ligă, cu siguranță ar veni mai mulți sponsori. Dacă ar trece această lege, ar fi mult mai ușor pentru sponsori să se apropie de echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Și cu banii din televiziune se poate strânge o sumă consistentă pentru a rezista în prima ligă. Din primul an, nu poți să faci un buget pentru a te bate la titlu. Lucrurile trebuie luate treptat.

Din ce știu eu, bugetul va fi același și la anul. Bugetul de salarii este un milion de euro brut”, a declarat Andrei Cian, pentru fanatik.ro.

În prezent, CSA Steaua ocupă primul loc din Liga 2, cu 47 de puncte obținute.

Anghel Iordănescu, încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, s-a declarat încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor, pentru a o ajuta pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1.

„Sunt şi acolo, pentru că eu susţin prin convingere Steaua. Ca să fiu sincer, eu nu am prins FCSB, nu am fost decât la CSA Steaua şi şi mai sincer, când am ajuns prima dată la Steaua, nu se numea Steaua. Se numea CCA.

Tuturor ne place să spunem că ne dorim din nou performanţă. Toţi aşteptăm această performanţă. În ceea ce priveşte modificarea Legii Sportului, eu zic că este un lucru extraordinar. Mi-aş permite chiar să-i felicit pe cei trei parlamentari care au contribuit la această modificare a legii.

Mă bucur ceea ce a făcut Hagi, jos pălăria faţă de faptul că şi-a riscat averea, dar mă întorc la problema de fond. Această modificare a legii nu înseamnă că gata, s-a umblat la banii publici. Această modificare e benefică sportului. Sportul are nevoie de bani, fotbalul are nevoie de bani. Vrem performanţă, hai să aducem bani! Este o oportunitate pentru sport, chiar dacă ultima decizie aparţine Consiliului Judeţean, Consiliului Local… nu înseamnă că aceşti bani s-au şi dat.

Reclamă

Să fim sinceri, se dau deja bani de la Consiliile Judeţene, de la primării. Ăia nu sunt bani publici? E nevoie de bani. De ce ne cramponăm? De ce vă speriaţi de această lege?”, a spus Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare Vezi toate știrile
Citește și