Închide meniul

Andrei Cristea a fost numit antrenor la ACS Înainte Modelu, în Liga 3

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 20:45

Reclamă
Andrei Cristea a fost numit antrenor la ACS Înainte Modelu, în Liga 3

Andrei Cristea antreneze Liga 3

Andrei Cristea în timpul unui interviu / Antena Sport

Andrei Cristea a fost numit antrenor la ACS Înainte Modelu, în Liga 3. Acesta a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al formației din Călăraşi, care evoluază în al treilea eșalon al fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte Modelu a terminat sezonul trecut pe locul al 4 în seria a 3-a, sub formații precum CS Afumați, Farul Constanța 2 și CS Gloria Albești. Astfel, oficialii echipei au decis să aducă un nou antrenor, iar Cristea a fost cea mai bună opțiune pentru banca tehnică.

Andrei Cristea a fost numit antrenor la ACS Înainte Modelu

Fostul atacant de la Steaua și Dinamo a preluat-o pe ACS Înainte Modelu. În cariera de antrenor, Cristea a mai pregătit-o pe CS FC Dinamo, formație din Liga a 4-a. Acesta a ratat promovarea alături de echipa lui Nicolae Badea, chiar dacă a reușit incredibila performanță de a avea un golaveraj de 173-13, în sezonul regulat. Echipa lui Cristea a terminat totuși pe locul secund în play-off, sup Daco-Getica, care a mers la barajul de promovare.

După doar un an pe banca formației de Liga a 4-a, Cristea a decis să schimbe echipa și a semnat cu formația din Călărași, ACS Înainte Modelu.

„Bine ai venit, Andrei Cristea. Clubul nostru a ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal cu fostul jucător al echipelor Dinamo Bucuresti, Politehnica Iași, Steaua București.

Reclamă

El va fi ajutat de Cătălin Gheorghe, o mai veche cunoștință a clubului nostru. Mult succes, Andrei!”, se arată în comunicatul oficial postat de club.

Atacantul cu peste 400 de meciuri în Liga 1 și-a început cariera de antrenor în anul 2021, atunci când a pregătit-o pe Poli Iași, din postura de interimar. A urmat perioada petrecută la CS FC Dinamo și, acum, își începe aventura la ACS Înainte Modelu. S-a retras din cariera de fotbalist în 2022, de la Poli Iași.

Andrei Cristea, primul jucător pe care Gigi Becali visa zeci de milioane de euro

„Nu e ușor de gestionat, un astfel de moment! Când se vorbește despre astfel de sume. Când impresarii te sună și îți promit anumite echipe. Trebuie să fii foarte atent la acea vârstă, de 19 – 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să știi cum să gestionezi. Contează mult și atitudinea celor din jur, a lui MM Stoica, Argăseală. Contează sprijinul colegilor. Trebuie să te susțină și trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ”, a declarat Andrei Cristea la AS.ro LIVE.

Andrei Cristea a plecat gratis de la echipa lui Gigi Becali

În cele din urmă, Andrei Cristea a plecat gratis de la echipa lui Gigi Becali. Sorin Paraschiv, unul dintre căpitanii Stelei, de atunci, crede că patronul a renunțat prea ușor la atacant.

„Mi-a părut foarte rău când a plecat, la 22 de ani. El a ajuns la 20, în vestiarul Stelei, cred că ar fi trebuit mai multă răbdare cu el. Era un tânăr de 22 de ani, Steaua a a renunțat prea ușor la el, la acea vreme.

Era unul dintre cei mai lăudați jucători, la acea vreme, mai ales după golurile cu Valencia.

Totuși, el a rămas modest și cu picioarele pe pământ. Domnul Becali cerea 20 – 30 de milioane pe el și după, cred că a fost cedat și gratis. Mi se pare că s-a renunțat prea ușor la el”, a spus și Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și