Închide meniul
EXCLUSIV

„Gigi Becali a visat că voi înscrie două goluri!” Andrei Cristea, amintiri savuroase despre meciul magic împotriva Valenciei: „Şi-a dorit mult să mai joc!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2022, 21:15

„Gigi Becali a visat că voi înscrie două goluri! Andrei Cristea, amintiri savuroase despre meciul magic împotriva Valenciei: „Şi-a dorit mult să mai joc!

Andrei Cristea s-a retras din fotbal şi vrea să fie antrenor

Andrei Cristea, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Erou în Ghencea cu Valencia, acum 17 ani, golgheterul Andrei Cristea s-a lăsat de fotbal, dar deja îi duce dorul. El vrea să fie mare şi ca antrenor. Cariera si-a început-o! Cristea a dat peste 114 de goluri în Liga 1! A jucat şi la FCSB şi la Dinamo. Atacantul a avut parte şi de de două meciuri istorice pentru români în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea, eroul meciului istoric cu Valencia

Cristea a fost erou pe Ghencea, cu dubla împotriva Valenciei şi a înscris şi în minunea de la Liberec a lui Dinamo. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport, fostul atacant şi-a adus aminte că Gigi Becali a visat că va da două goluri cu Valencia.

Îmi aduc aminte că domnul Becali şi-a dorit foarte mult să joc şi a visat că voi înscrie două goluri. Lucruri care m-au motivat„, a spus Andrei Cristea în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cristea nu va uita niciodată sfertul românesc din Europa, Steaua – Rapid. „A fost, cred, cel mai important meci al generaţiei noastre de fotbalişti„, a mai spus Cristea.

Andrei Cristea s-a pus cu burta pe carte ca să ajungă mare şi ca antrenor. El a antrenat deja la Iaşi, anul trecut. „Îmi lipseşte adrenalina partidelor, îmi lipseste vestiarul, îmi lipsesc colegii„, a mai spus spus Cristea.

Reclamă

Andrei Cristea s-a retras din fotbal

Atacantul Andrei Cristea și-a anunțat retragerea din activitatea de fotbalist la vârsta de 37 de ani. Andrei Cristea a evoluat ultima dată pentru CS Mioveni, pentru care a bifat 12 apariții în acest sezon al Ligii 1. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Steaua, Dinamo ori Poli Iași.

Cristea a câștigat 3 trofee în întreaga carieră: două titluri de campion cu Steaua (2004-2005 și 2005-2006) și o Supercupă a României în 2012 cu Dinamo.

Steaua – Valencia, meciul carierei pentru Cristea

Andrei Cristea a rămas în memoria suporterilor din România mai ales datorită prestației fabuloase din meciul Steaua – Valencia 2-0, din urmă cu 17 ani, în Cupa UEFA. Atunci, atacantul a înscris ambele goluri ale steliștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Steaua avea să câștige la loviturile de departajare și să se califice în „optimile” competiției. La acea vreme, Valencia era o forță în fotbalul mondial. Spaniolii au fost vice-campionii Europei în 2001 și 2002.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și