Închide meniul

Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu Înainte Modelu! Fostul atacant a stat o lună pe banca echipei din Liga 3

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 19:57

Reclamă
Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu Înainte Modelu! Fostul atacant a stat o lună pe banca echipei din Liga 3

Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu Înainte Modelu

Andrei Cristea / Hepta

Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu Înainte Modelu. Instalat în luna iunie la formaţia din Liga 3, fostul atacant este liber de contract în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristea, care se află la începutul carierei de antrenor, a făcut stagiul de pregătire în această vară cu Înainte Modelul, dar s-a despărţit de formaţia din Liga 3 înaintea debutului în noul sezon.

Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu Înainte Modelu! Fostul atacant a stat o lună pe banca echipei din Liga 3

Înainte Modelu a încheiat pe locul 4 în play-off-ul Ligii 3, Seria 3, din sezonul trecut. La începutul perioadei de pregătire, clubul din al treilea eşalon fotbalistic s-a înţeles cu Andrei Cristea, dar colaborarea nu a fost de lungă durată:

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a contractului cu antrenorul principal Andrei Cristea și pe această cale ii urează mult succes în carieră”, a anunţat conducerea celor de la Înainte Modelu.

Înainte Modelu a terminat sezonul trecut pe locul al 4 în seria a 3-a, sub formații precum CS Afumați, Farul Constanța 2 și CS Gloria Albești. Astfel, oficialii echipei au decis să aducă un nou antrenor, iar Cristea părea că este cea mai bună opțiune pentru banca tehnică.

Reclamă

Andrei Cristea şi-a început cariera de antrenor în 2021, atunci când a ocupat postul de antrenor interimar la Poli Iaşi, în prima ligă. În urmă cu un an, el a semnat cu CS FC Dinamo, formaţie din Liga 4, dar a ratat promovarea în Liga 3. CS FC Dinamo a încheiat pe locul al doilea play-off-ul de promovare, sub cei de la Daco-Getica.

Andrei Cristea, primul jucător pe care Gigi Becali visa zeci de milioane de euro

„Nu e ușor de gestionat, un astfel de moment! Când se vorbește despre astfel de sume. Când impresarii te sună și îți promit anumite echipe. Trebuie să fii foarte atent la acea vârstă, de 19 – 20 de ani.

Trebuie să știi cum să gestionezi. Contează mult și atitudinea celor din jur, a lui MM Stoica, Argăseală. Contează sprijinul colegilor. Trebuie să te susțină și trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ”, a declarat Andrei Cristea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cristea a plecat gratis de la echipa lui Gigi Becali

În cele din urmă, Andrei Cristea a plecat gratis de la echipa lui Gigi Becali. Sorin Paraschiv, unul dintre căpitanii Stelei, de atunci, crede că patronul a renunțat prea ușor la atacant.

„Mi-a părut foarte rău când a plecat, la 22 de ani. El a ajuns la 20, în vestiarul Stelei, cred că ar fi trebuit mai multă răbdare cu el. Era un tânăr de 22 de ani, Steaua a a renunțat prea ușor la el, la acea vreme.

Era unul dintre cei mai lăudați jucători, la acea vreme, mai ales după golurile cu Valencia.

Totuși, el a rămas modest și cu picioarele pe pământ. Domnul Becali cerea 20 – 30 de milioane pe el și după, cred că a fost cedat și gratis. Mi se pare că s-a renunțat prea ușor la el”, a spus și Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și