Închide meniul

Atacantul care l-a refuzat pe Gigi Becali, mesaj ferm pentru patronul FCSB: „Nu mă interesează banii! Eu vreau să îmi construiesc o carieră!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 23:42 / Actualizat: 16 iunie 2021, 0:54

Atacantul care l-a refuzat pe Gigi Becali, mesaj ferm pentru patronul FCSB: „Nu mă interesează banii! Eu vreau să îmi construiesc o carieră!

Hepta

Andrei Dumiter a refuzat oferta lui Gigi Becali

Andrei Dumiter, atacantul care l-a refuzat pe Gigi Becali, a rupt tăcerea după ce a refuzat oferta patronului FCSB. Atacantul celor de la Sepsi a primit de la Gigi Becali un contract valabil pe 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumiter a spus că a luat cea mai bună decizie când a refuzat oferta lui Gigi Becali.

Andrei Dumiter, atacantul care l-a refuzat pe Gigi Becali

Pe cinci ani era contractul, era o perioadă îndelungată, dar înainte să refuz, nici n-am văzut contractul, adică am refuzat înainte să văd contractul. Nu mă interesează banii, eu vreau să-mi construiesc cariera şi cred că cel mai bun mediu este aici.

Nu cred că o să regret, deoarece mi-am asumat şi atunci e mai uşor să treci peste anumite decizii. A fost 100% decizia mea. Nu m-a influenţat nimeni, nu au venit din stânga sau dreapta, au fost foarte multe discuţii, foarte multe tel, foarte multe păreri ascultate, dar decizia a fost a mea şi mi-o asum şi sunt sigur că nu am să o regret„, a declarat Andrei Dumiter pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter, fotbalistul care a refuzat-o pe FCSB pe ultima sută de metri.

Reclamă

Patronul FCSB este de părere că impresarul acestuia este vinovat, la fel ca în cazul lui Andrei Chindriş. Tânărul fundaş al lui FC Botoşani a fost dorit de latifundiarul din Pipera în ultimii doi ani, însă mutarea nu s-a concretizat tot din cauza agentului, susţine finanţatorul roş-albaştrilor.

Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi. Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși”, a declarat Becali pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și