Închide meniul

Andrei Ivan a deschis scorul în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor, la primul gol din play-off

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 20:00

Andrei Ivan a deschis scorul în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor, la primul gol din play-off

Andrei Ivan, dezamăgit după Universitatea Craiova - Voluntari 1-1

Andrei Ivan, într-un meci pentru Universitatea Craiova/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB – Universitatea Craiova. Andrei Ivan (25 de ani) a deschis scorul în derby-ul de pe Arena Națională, din lovitură de la 11 metri. Tot atacantul oltenilor a fost cel care a obținut penalty-ul, după un duel în careu cu Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a deblocat tabela în meciul FCSB – Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a căzut în careu, după un contact cu Iulian Cristea, iar arbitrul central Horațiu Feșnic a arătat punctul cu var.

Andrei Ivan a deschis scorul în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Același Ivan și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul. Atacantul de 25 de ani a tras puternic, pe centrul porții, iar Ștefan Târnovanu n-a putut interveni. Ivan nu mai marcase pentru Craiova din luna februarie.

Vârful oltenilor a ajuns la golul cu numărul 12 în actualul sezon de Liga 1. Aceasta a fost prima reuşită a lui Ivan din play-off, restul golurilor fiind înscrise în sezonul regulat.

FCSB reușise să deschidă scorul în minutul 9, prin Malcom Edjouma, însă golul a fost anulat de Horațiu Feșnic. Mijlocașul a reluat cu capul, însă și-a lovit adversarul cu cotul, în timpul săriturii, în viziunea arbitrului.

Reclamă

Atmosferă superbă la derby-ul de pe Arena Națională! Laurențiu Reghecampf, aclamat de fanii „roş-albaştri”

Suporterii FCSB-ului au umplut primul inel de pe Arena Națională și au declanșat o atmosferă impresionantă. Fanii au ajuns devreme la stadion, generând cozi uriașe la porțile de acces. Peste 15.000 de fani sunt prezenți în tribune, dintre care câteva sute de olteni. Fanii Craiovei au făcut în număr mare deplasarea la Bucureşti.

Înaintea derby-ului, fanii FCSB-ului l-au aclamat pe Laurențiu Reghecampf, iar antrenorul oltenilor le-a răspuns cu aplauze. „Reghe” a antrenat formaţia „roş-albastră” în două rânduri, iar suporterii nu l-au uitat. Primul mandat a avut loc în perioada 2012-2014, iar al doilea între 2015 și 2017.

Reghecampf a cucerit 4 trofee pe banca formației roș-albastre: două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

Recomandări
  • FCSB – Universitatea Craiova, derby „de foc” pe Arena Naţională
  • Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 45+2, din penalty

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și