Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca „suporter”: „Am fost la niște probe, la Steaua!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 martie 2023, 13:30

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca suporter”: Am fost la niște probe, la Steaua!”

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca „suporter”

Andrei Nicolescu, la AS.ro LIVE

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca „suporter”. Acesta a dezvăluit faptul că, în trecut, s-a aflat în probe la marea rivală a „câinilor”, Steaua București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu spune că niciodată nu a avut o echipă preferată, deoarece, în copilărie, își schimba frecvent domiciliul.

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii de la Dinamo, a vorbit despre trecutul său ca „suporter”

Andrei Nicolescu susține că nu este suporterul niciunei echipe, însă recunoaște faptul că, în trecut, a fost în probe la Steaua, însă a evoluat și pentru echipa a doua a lui Dinamo, club la care, în prezent, este acționar.

„(n.r. Sunteți rapidist sau dinamovist?) Niciuna, nici alta. Și am mai spus asta. N-am avut o perioadă în care să țin cu o echipă, pentru că, și datorită traseului meu de când eram copil, mi-am schimbat mult locația și nu am avut o preferată, dar am fost tot timpul pasionat de fotbal și de fenomen.

De la radio, cea mai în vogă echipă părea, atunci, Universitatea Craiova. După care am venit în Ploiești și, automat, Petrolul era cea mai în vogă echipă. După care am venit în București, am fost la niște probe, la Steaua, prin 89′. Am avut tangențe cu toate echipele. Vreo săptămână sau o lună am fost la Dinamo 2”, a declarat Andrei Nicolescu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului

Ioan Andone, fostul fotbalist și antrenor al lui Dinamo, susține că nu se așteaptă la minuni din partea noilor acționari de la Dinamo, despre care spune că nu vor „pompa” bani în club. Însă, totodată, are încredere că aceștia vor reuși să rezolve problemele financiare care macină clubul bucureștean.

„Să sperăm că sunt niște oameni serioși. Nu-i cunosc (n.r. pe noii acționari). Cu Andrei Nicolescu m-am întâlnit o singură dată, în Pipera, era cu Daniel Pancu. Eu sper să rezolve lucrurile. Dinamo e un brand.

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, nu poate să dispară așa… Din declarațiile lor… nu o să pompeze bani, așa… hai că pompăm bani. Au un plan, din ce am citit. O să vedem.

Reclamă 4 / 0/3

Le va fi foarte greu (n.r. să promoveze în acest sezon), cu toate că au avut acum, la sfârșit, câteva meciuri foarte bune, dar le va fi foarte greu. Va fi o luptă de durată să-și rezolve toate problemele, în special acelea financiare. Nu mă aștept la minuni. Să-și rezolve problemele financiare și, după aceea, să se gândescă mai departe”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru AS.ro.

„Vă gândiţi să aduceţi în conducerea clubului şi foste glorii?”. Reacţia surprinzătoare a noilor acţionari de la Dinamo

În cadrul unei conferințe de presă, noii acționari de la Dinamo au fost întrebați dacă se gândesc să coopteze foste glorii în noul proiect al formației roș-albe. Eugen Voicu, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat că, în momentul de față, nu se află în discuții cu nicio fostă glorie, pentru a veni pe o poziție de management, însă nu exclude ca, în viitor, o astfel de mutare să aibă loc.

„Ele sunt bine-venite alături de noi, nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi.

Nu spunem nu, evident mai sunt si excepții… dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastra să colaboram cu foști sportivi pe poziția de management”, a declarat Eugen Voicu, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și