Închide meniul

Andrei Prepeliță a tranșat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, după egalul cu echipa Armatei. Ce a spus despre Alex Chipciu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 17:04

Andrei Prepeliță a tranșat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, după egalul cu echipa Armatei. Ce a spus despre Alex Chipciu

Andrei Prepeliță a tranșat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, după egalul cu echipa Armatei

Andrei Prepeliță, în timpul unui meci / Hepta

Andrei Prepeliță a tranșat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, după egalul cu echipa Armatei. Antrenorul de la Gloria Buzău a dezvăluit care dintre cele două formații este, în opinia sa, adevărata continuatoare a clubului Steaua București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a remizat, pe teren propriu, cu CSA Steaua. Partida din Crâng a fost un adevărat thriller cu 8 goluri marcate, scorul final fiind de 4-4. Meciul a contat pentru etapa a 8-a a sezonului de Liga a 2-a.

Andrei Prepeliță a tranșat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, după egalul cu echipa Armatei. Tehnicianul i-a luat apărarea lui Alex Chipciu

Fostul mijlocaș de la FCSB, actual antrenor la Gloria Buzău, a vorbit despre discursul dur pe care Alex Chipciu l-a avut la adresa celor de la CSA Steaua. Prepeliță i-a luat apărarea fostului său coleg de echipă și a dezvăluit că și pentru el FCSB este adevărata continuatoare a clubului Steaua București.

„Mi-am exprimat mereu părerea atâta timp cât eram jucător, acum sunt antrenor. Trebuie să îi respectăm. Eu am jucat la FCSB, la Steaua trei ani și jumătate, iar în cealaltă jumătate s-a schimbat stema de pe o zi pe alta.

Alex Chipciu are declarațiile specifice lui. Susțin ceea ce am declarat până acum. FCSB este Steaua”, a spus tehnicianul buzoienilor, după meciul cu CSA Steaua, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Andrei Prepeliță a jucat la FCSB în perioada august 2011 – iulie 2015. A adunat 126 de partide pentru echipa lui Gigi Becali în care a reușit să marcheze de 11 ori și să ofere 7 pase decisive. A atins cea mai mare cotă de piață în iulie 2015, când era legitimat la Ludogorets. Atunci valora suma de 2,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Gloria Buzău – CSA Steaua 4-4

Echipa lui Daniel Opriţa a deschis repede scorul în Crâng. Adrian Ilie a marcat încă din minutul 4, după care steliştii au majorat diferenţa în minutul 31, prin Alin Raicu.

Buzoienii au revenit în joc rapid, Chică-Roşă fiind cel care a redus din diferenţă în minutul 37. În minutul 45, Valentin Dumitrache a marcat un gol superb din lovitură liberă, iar cele două echipe au intrat la cabine la egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă, Gloria Buzău a primit o lovitură de la 11 metri îndelung contestată de stelişti. Protestele acestora nu l-au înduplecat pe Andrei Antonie, iar Gloria Buzău a condus cu 3-2 din minutul 69, graţie reuşitei din penalty a lui Dumitru.

În minutul 89, Chipirliu a marcat superb, dar asistentul nu a ridicat fanionul la poziţia de offside în care se afla atacantul stelist, iar scorul s-a făcut 3-3.

Finalul a fost unul nebun. Buzoienii au revenit în avantaj în minutul 90, graţie reuşitei lui Mihaiu. Bucuria a durat însă doar două minute, deoarece Beţa a dus scorul la 4-4.

După acest rezultat, Gloria Buzău se află pe locul 3, cu 15 puncte, în timp ce Steaua se află pe locul 13, cu 9 puncte şi o singură victorie în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:54 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol Vezi toate știrile
Citește și