Închide meniul
Video

Andrei Ştefănescu, vedeta din "Te cunosc de Undeva", e campion mondial la fotbal! Noul sezon al show-ului de la Antena 1 debutează în această seară, de la 20:00

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 10:03

  • Te Cunosc de Undeva", show-ul care începe pe 12 septembrie la Antena 1
  • Andrei Ştefănescu a ajuns campionul lumii la fotbal

Concurent în show-ul "Te cunosc de Undeva", Andrei Ştefănescu a ajuns campionul lumii la fotbal cu naţionala artiştilor. Ronaldo nu e printre preferaţii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Messi e number 1, nu există altceva. Neuer, portar foarte bun! Şi ştiu că toată lumea vrea să zic Cristiano Ronaldo, eu aş spune Neymar", a spus Andrei Ştefănescu. 

Ştefanescu i-a ales şi pe cei mai buni dintre români: "Neluţu Sabău, Dănuţ Lupu, Gică Hagi! Va pup!"

Reclamă

Andrei Stefanescu face echipă cu Liviu Vârciu în show-ul "Te cunosc de Undeva!" Noul sezon începe la Antena 1, sâmbătă seara, de la 20:00!

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului, Carlos Henrique Raposo
Extra • 25 apr., 14:27
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului. N-a jucat 13 ani niciun minut: ”M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut mereu accidentat”
Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările
Fotbal intern • 31 mart., 21:02
Costel Gâlcă, interviu pentru presa spaniolă: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” Ce răspuns a oferit antrenorul
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională
Extra • 21 mart., 23:04
Gică Popescu trage un semnal de alarmă după ce UEFA a acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Autoritățile române trebuie să intervină urgent!”
Csaba Asztalos a oferit prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane
Extra • 21 mart., 21:29
Csaba Asztalos, prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Nu e o decizie înțeleaptă!”