Închide meniul

Andrei Vlad nu vrea să audă de Craiova! Scandal uriaş cu Gigi Becali. Cum l-a ameninţat patronul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 10:27

Andrei Vlad nu vrea să audă de Craiova! Scandal uriaş cu Gigi Becali. Cum l-a ameninţat patronul de la FCSB

Andrei Vlad a gafat în meciul cu FC U Craiova 1948

Profimediaimages

Conform fanatik.ro, portarul venit chiar de la Craiova, în 2017, i-a transmis lui Becali că nu ia în calcul revenirea în Bănie şi l-ar fi rugat pe acesta să îl lase să îşi caute altă echipă. Gigi nici nu a vrut să audă de aşa ceva şi i-a dat o replică clară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu va pleca de la FCSB la Craiova chiar acum, el nu va mai juca pentru echipa lui Dinu Todoran. Straton este cel care, de altfel, va fi titular în meciul cu UTA, din această seară.

Gigi Becali vrea 450.000 de euro pentru Andrei Vlad

Iniţial, Gigi Becali a cerut pentru Vlad 450.000 de euro, adică suma pe care o plătea latifundiarul, cu 4 ani în urmă, pentru a-l aduce la echipa din Berceni. Între timp, patronul Rotaru a venit cu o altă variantă, un schimb Vlad – Pigliacelli.

Italianul nu acceptă postura de rezervă la Universitatea Craiova, acolo unde este aşteptat ca titular David Lazar.

„L-am dat pe Vlad (n.r. Andrei) la Craiova (n.r. Universitatea). Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat. Le-am spus să se uite în acte. Ajunge, gata!”, a declarat Gigi Becali, duminică, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce a spus Laurenţiu Reghecampf despre transferul lui Andrei Vlad

Noul antrenor al oltenilor îl aşteaptă la Craiova şi pe Andrei Vlad, portarul pe care Gigi Becali a spus că vrea să îl cedeze gratis din cauza gafei cu Şahtior Karagandy.

Culmea, Becali a susţinut că se simte vinovat pentru că l-a furat pe Vlad de la Craiova alături de Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf.

„O să vedem și cu Vlad, dar noi în momentul de față suntem acoperiți. Un jucător ca Vlad este interesant pentru orice echipă, joacă la echipa națională… Eu nu văd ce problemă ar fi dacă am avea 3 portari de mare valoare, asta dacă vine și Vlad”, a transmis Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad l-a scos din minţi pe Gigi Becali după ce a gafat în umilinţa din Conference League

Andrei Vlad a gafat decisiv în umilinţa pe care FCSB a suferit-o în Conference League cu Şahtior Karagandy. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers. Mingea a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

De-a lungul timpului, Andrei Vlad a gafat în momente decisive. Prima gafă, care i-a scos lui Gigi Becali 10 milioane de euro din buzunar, a fost în 2018. Atunci, cel supranumit „Messi al portarilor”, a greşit la golul care a dus la ratarea calificării în grupele Europa League.

Ultima dată când Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali a fost chiar în play-off-ul din sezonul trecut. Vlad a încasat un gol în minutul 90+3 în derby-ul cu CFR Cluj. Ulterior, s-a demonstrat că acel gol încasat a fost decisiv în lupta la titlu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și