Închide meniul

Anghel Iordănescu, despre o posibilă revenire a lui Dinamo în Liga 1: „Noii patroni ai clubului pot investi şi pot susţine promovarea echipei!”

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 12:55

Reclamă
Anghel Iordănescu, despre o posibilă revenire a lui Dinamo în Liga 1: Noii patroni ai clubului pot investi şi pot susţine promovarea echipei!”

Anghel Iordănescu a vorbit despre regula U21

Anghel Iordănescu / Profimedia

Anghel Iordănescu a vorbit despre o posibilă revenire a lui Dinamo în Liga 1. După numai un sezon petrecut în eșalonul secund, clubul din Ștefan cel Mare își dorește să obțină promovarea directă, fiind într-o formă excelentă în play-off-ul din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 3 etape desfășurate din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul 4, cu 38 de puncte. Primele 3 clasate sunt Poli Iași, CSA Steaua și Oțelul, cu 45, 44, respectiv 39 de puncte.

Anghel Iordănescu, despre o posibilă revenire a lui Dinamo în Liga 1: „Noii patroni ai clubului pot investi şi pot susţine promovarea echipei!”

Fostul selecționer are încredere totală în noii acționari de la Dinamo și spune că formația din Ștefan cel Mare are șanse de promovare în acest sezon. Mai mult decât atât, Anghel Iordănescu le vede atât pe Poli Iași, cât și pe Oțelul Galați, cu șanse reale de a reveni în Liga 1.

„(n.r. Dinamo capabilă să promoveze?) Sincer, da. Eu cred că şi Iaşiul, şi Oţelul, şi Dinamo pot promova. La Dinamo cred că organizarea clubului, noii conducători, noii patroni ai clubului pot investi şi pot susţine promovarea echipei”, a declarat Anghel Iordănescu

Clasament – Play-off Liga 2:

Reclamă
  1. Poli Iași – 45 de puncte
  2. CSA Steaua – 44 de puncte
  3. Oțelul – 39 de puncte
  4. Dinamo – 38 de puncte
  5. Gloria Buzău – 34 de puncte
  6. Unirea Dej – 33 de puncte

Ovidiu Burcă, dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „Eram dator cu lucrul acesta!” Ce spune despre momentele tensionate din iarnă

Ovidiu Burcă a făcut dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo. Tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare „a dat din casă” şi a mărturisit care a fost „momentul cheie” al sezonului. Burcă a declarat că momentele tensionate din iarnă, atunci când se zvonea că va pleca de la echipa, l-au determinat să instaleze un ambient de performanţă în vestiar.

Dinamo traversează o perioadă extrem de bună. „Câinii” au învins-o fără drept de apel pe Oţelul, scor 3-0, în ultima rundă de play-off, şi se pregătesc acum de derby-ul cu CSA Steaua.

Ovidiu Burcă a vorbit despre perioada nefastă de la Dinamo, din iarnă, atunci când jucătorii au făcut grevă din cauza faptului că erau neplătiţi de câteva luni. Antrenorul „câinilor” a mărturisit că a ales să facă o conferinţă de presă la acel moment, pentru a spune lucrurilor pe nume, şi pentru a opri „mentalitatea păguboasă” care se afla în vestiar.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Burcă a mai dezvăluit că după acel moment, a reuşit să construiască o atmosferă bună în vestiar, o atmosferă care i-a determinat pe jucători să se califice ulterior în play-off-ul Ligii a 2-a.

„Nu vreau să am eu dreptate. Am făcut niște lucruri pe care le-am simțit. Am făcut conferința din două motive: pentru a opri o mentalitate păguboasă din vestiarul echipei, și cred că la momentul ăla am rezolvat problema asta, și pentru a le transmite un mesaj suporterilor.

Am vrut să le spun că odată cu acel moment oamenii trebuie să revină alături de noi. Cred că eram dator cu lucrul ăsta în special pentru cei care erau cu noi. Am promis că voi instala un ambient de performanță, așa cum am fost eu obișnuit. E un ambient profesionist la Dinamo acum, iar asta mă mulțumește”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și