Închide meniul

Anghel Iordănescu l-a desființat pe Gigi Becali. „Nu vreau să-i mai pronunț numele!” Război total după îndepărtarea lui Edi Iordănescu de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 20:19

Anghel Iordănescu l-a desființat pe Gigi Becali. „Nu vreau să-i mai pronunț numele! Război total după îndepărtarea lui Edi Iordănescu de la FCSB

Gigi Becali, desființat de Anghel Iordănescu

Hepta

Anghel Iordănescu e foc și pară pe Gigi Becali. „Tata Puiu” a recunoscut că s-a supărat pe patronul lui FCSB și nici măcar nu vrea să-i mai pronunțe numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu l-a desființat pe Gigi Becali

„FCSB este echipa a cui este, există acolo un patron, nu vreau să-i mai pronunț numele, e mare, tare, puternic, știe el ce are de făcut. Sunt supărat pe el, până îmi trece, până o să mă sune.

Nu știu dacă s-ar rezolva problemele dacă mă sună. Dacă o va face, o să-i răspund, pentru că sunt un om educat. Cred că ar trebui să lămuresc câteva lucruri cu el. Am știut de vineri ceea ce se va întâmpla, cu două zile înainte”, a spus Anghel Iordănecu, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea. El a mai antrenat echipa latifundiarului din Pipera și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României.

Reclamă

Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Gigi Becali vrea să fie șeful suprem la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit cum au reacționat jucătorii, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Gigi Becali a făcut glume pe seama faptului că s-a lăsat cu lacrimi la despărțirea dintre jucători și Edi Iordănescu. Patronul FCSB spune că jucătorii nu sunt afectați de plecarea lui Edi Iordănescu.

„Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Când am vorbit eu cu jucătorii, râdeau. Nu râdeau de cineva. Jucătorii ziceau: „Domne, când vine Ferguson?> Nu e glumă, nu râdeau? Glume, dacă plângeau cum făceau glume? Mă mai consult cu ei şi ei: „Nu ştiu domne, dar când vine Ferguson?” Am fost şi eu după aia şi am dat cu mopul pe acolo ca să strâng lacrimile de pe jos. Erau băltoci de lacrimi„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și