Închide meniul

Anghel Iordănescu nu concepe retragerea lui Mircea Lucescu: „Regret din suflet! Sper că a fost o declarație la cald”

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 21:36

Reclamă
Anghel Iordănescu nu concepe retragerea lui Mircea Lucescu: Regret din suflet! Sper că a fost o declarație la cald”

Anghel Iordănescu nu concepe retragerea lui Mircea Lucescu

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu nu concepe retragerea lui Mircea Lucescu. Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit despre decizia luată de tehnicianul ajuns acum la 78 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o partidă cu Șahtior, din campionat, pierdută de Dinamo Kiev cu 0-1, Mircea Lucescu și-a anunțat demisia și retragerea din fotbal. Acum, Anghel Iordănescu a dezvăluit că speră ca „Il Luce” să își continue cariera de antrenor.

Anghel Iordănescu nu concepe retragerea lui Mircea Lucescu. Mesajul fostului selecționer

Fostul selecționer al echipei naționale este de părere că Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria României. Totodată, Anghel Iordănescu a dezvăluit faptul că speră ca „Il Luce” să revină asupra deciziei și să rămână în lumea fotbalului.

„Regret din suflet această decizie a lui. Este unul dintre mari antrenori ai României, alături de Emerich Ienei si Ștefan Kovacs.

Este omul care a influențat foarte mult fotbalul românesc și fotbalul internațional. Fotbalul i-a dat mult, iar el a dat de două ori mai mult fotbalului. Sper că a fost o declarație la cald. Mai sper că va continua în alta parte.

Reclamă

Chiar dacă nu se va duce in altă parte eu cred că încă poate să ajute fotbalul românesc cu sfaturi, idei, și cu, sa zic așa, înțelepciunea fotbalistică.

Mircea Lucescu poate sa fie la experiența pe care o are. La performanțele lui. Eu sper, așa cum se spune, că noaptea e un sfetnic bun, să se răzgândească”, a transmis Anghel Iordănescu, potrivit iamsport.ro.

Reacţia lui Ionuţ Lupescu, după ce Mircea Lucescu şi-a anunţat retragerea din fotbal

Reacţia lui Ionuţ Lupescu, după ce Mircea Lucescu şi-a anunţat retragerea din fotbal. Lupescu spune că se bucură că fostul său mare antrenor a decis să pun capăt carierei în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să nu fiu interpretat greșit, eu mă bucur că s-a retras. El a avut în ultimii ani un consum uriaș de muncă și consum de sănătate pe fondul situației din Ucraina. Nu i-a fost ușor, a călătorit foarte mult. Eu mă bucur că pleacă din Ucraina nu știu însă dacă se retrage de tot. Nu doar fotbalul românesc pierde ci și cel internațional este unul dintre cei mai titrați antrenori ca și număr de trofee. Din Ucraina este sigur, așa cred cel puțin.

La experiența lui ar putea antrena orice club, nu doar în România ci și în afară dar nu am vorbit cu el, nu știu ce intenționează”, a spus Ionuţ Lupescu, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și