Închide meniul

”Antrenorul a devenit un nimeni!” Verdict dur după ce Neluțu Varga l-a umilit pe Marius Șumudică înainte să îl dea afară de la CFR Cluj: ”Ce înseamnă asta?”

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 8:16

Reclamă
”Antrenorul a devenit un nimeni!” Verdict dur după ce Neluțu Varga l-a umilit pe Marius Șumudică înainte să îl dea afară de la CFR Cluj: ”Ce înseamnă asta?”

Marius Șumudică, contrazis de Edi Iordănescu

Hepta

După returul cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică a avut parte de momente umilitoare. A fost interzis în baza de antrenament și, după negocieri care au durat mai bine de o zi, a ajuns la o înțelegere cu patronul campioanei în privința rezilierii contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău, fost antrenor și la CFR Cluj, a condamnat comportamentul conducerii față de Marius Șumudică.

Nu ştiu dacă imaginea lui Şumudică are de suferit, dar mai mult imaginea clubului CFR, pentru că nu a fost lăsat antrenorul să intre la antrenamente. Până acum se discuta strategia la echipă, planurile de viitor, iar apoi antrenorul a devenit un nimeni. Ce înseamnă asta? Nu mi se pare normal.

Chiar dacă nu merg lucrurile, suntem oameni. Trebuie să existe respect. Nu a fost ok că nu a fost lăsat să intre la antrenament”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la looksport.ro.

Marius Şumudică a fost umilit de CFR Cluj. A fost interzis pe stadion şi a ţinut şedinţa tehnică cu jucătorii în garaj

Vineri, Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre pe stadionul lui CFR Cluj pentru a susţine antrenamentul. Tehnicianul a fost şocat de comportamentul oamenilor lui Neluţu Varga.

Reclamă
Reclamă

„Ce să vorbesc? Vorbiţi cu jucătorii, că sunt mai importanţi. Am venit la program, am vrut să respect programul. Echipa s-a prezentat. Sunt aici toţi jucătorii. Nu am fost lăsaţi să intrăm să ne antrenăm. Mai departe, am afişat pe grup programul de mâine. Dumneavoastră trebuie să trageţi concluziile.

Eu sunt angajat care a venit să îşi exercite dreptul la muncă. Eu am un contract în vigoare şi, deocamdată, sunt antrenorul lui CFR Cluj. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla.

Nu am crezut în viaţa mea că mi se poate întâmpla aşa ceva în România. Am ţinut şedinţa tehnică în garaj. Am venit să îmi fac meseria. Am venit cu o oră şi jumătate înainte”, a spus Şumudică.

Reclamă

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat despărţirea de Marius Şumudică cu 24 de ore înaintea derby-ului cu FCSB. Campioana României şi-a luat rămas bun de la antrenor prin intermediul unui comunicat de presă.

„Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele.

În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!„, a transmis CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și