Închide meniul

„Antrenorul are treaba lui”. Gigi Becali, contrazis de prietenii din fotbal. „Nu am asemenea pofte, să fac schimbări”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 14:10

„Antrenorul are treaba lui. Gigi Becali, contrazis de prietenii din fotbal. „Nu am asemenea pofte, să fac schimbări

Gigi Becali a discutat cu Anghel Iordănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul moldovenilor asigură că Marius Croitoru are mână liberă la echipă. FC Botoşani este neînvinsă în primele patru etape din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, contrazis de prietenii din fotbal

Nu am asemenea pofte să fac schimbari. E adevarat că am lângă mine oameni care îmi sugerează asta. Este o discuție care trebuie dezaprobată și trebuie să încercăm să facem ceva ca fotbalul să intre în normalitate. Antrenorul are treaba lui. În niciun caz nu pot face eu asta, nu am asemenea calificare și nici asemenea dorință.

Încă nu am demonstrat 100% anul asta. Povestea este că la jucatorii ăștia contează ochiul care îi aduce, si aici e Marius responsabil, după aceea atmosfera și obiectivele pe care le pui acestor copii. Ei sunt talentați, după care cum îi pui să devina valoroși pentru tine, e altceva.

Cert este că, vii la Botosani, joci bine și dacă ai o ofertă bună, cu siguranță, poți pleca. La mine nu a plecat nimeni că a vrut el și nu am avut condiții, în afară de Keita, la ceilalți nu am mai vrut noi să continuăm, inclusiv la Rodriguez„, a declarat Valeriu Iftime la PRO X.

Gigi Becali: „Eu fac schimbările!”

Gigi Becali a avut o reacţie vehementă după UTA – FCSB, scor 1-1, meci din etapa a 3-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor i-a luat apărarea lui Dinu Todoran.

Reclamă

Eu mă distrez. Cine nu joacă bine, îl schimb… încerc să refac ceea ce s-a stricat. Bine mă, fac eu schimbările, care e problema dumneavoastră? Aşa fac eu că aşa se face, ca să nu intri în faliment.

Dinu Todoran antrenează, el a făcut echipa de start, cum adică nu are ce să vorbească? Mă distrez şi cu voi, dacă tot mă distrez„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și