Închide meniul

Antrenorul în vogă din Liga 1 care ar putea deveni liber de contract! Patronul echipei recunoaşte: „Nu am semnat noul contract”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 10:09

Antrenorul în vogă din Liga 1 care ar putea deveni liber de contract! Patronul echipei recunoaşte: „Nu am semnat noul contract

Marius Croitoru ar putea pleca de la Botoşani

Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES via Hepta

FC Botoşani e una dintre protagonistele Ligii 1. Cu Marius Croitoru antrenor, echipa moldoveană este foarte aproape să ajungă din nou în play-off. Totuşi, antrenorul ar putea să plece curând de la echipă. Nu a semnat prelungirea înţelegerii cu FC Botoşani, după cum a recunoscut şi patronul Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru ar putea pleca de la Botoşani

Marius Croitoru ar putea pleca de la FC Botoşani chiar dacă patronul Valeriu Iftime nu vrea să îl piardă. A început negocierile cu acesta pentru o nouă înţelegere, dar aceasta nu a fost parafată. „Am agreat cu el un contract pe încă doi ani, dar nu este încă semnat ceva!”, a recunoscut Iftime, conform sport.ro.

Marius Croitoru a fost dorit la FCSB

Marius Croitoru a fost dorit la FCSB la începutul acestui sezon. Până la urmă, Gigi Becali l-a preferat pe Dinu Todoran în vara acestui an. FC Botoşani a încheiat turul campionatului regulat cu o victorie pe terenul lui FC Argeş. Astfel, FC Botoșani a ajuns la 27 de puncte în acest sezon și este pe locul patru în clasament.

Formația pregătită de către Marius Croitoru are un avans de patru puncte în fața UTA-ei, ocupanta locului șapte, astfel că și-a asigurat o poziție de play-off la finalul turului sezonului regulat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și