Închide meniul

„Antrenorul trebuie dus întâi la biserică!” Gigi Becali, ținta ironiilor după numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „Nu ai ce să discuți cu omul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 8:30

„Antrenorul trebuie dus întâi la biserică! Gigi Becali, ținta ironiilor după numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „Nu ai ce să discuți cu omul

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali l-a adus pe Dinu Todoran la FCSB

Gigi Becali a ajuns ținta ironiilor. Patronul lui FCSB s-a mândrit că l-a ales pe Dinu Todoran pentru că acesta este un om credincios. Maniera inedită de selecție a antrenorilor a stârnit ironii în rândul personalităților importante din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a ajuns ținta ironiilor: „Antrenorul trebuie dus întâi la biserică”

Gabi Balint a glumit pe seama faptului că, înainte să termine licența Pro, un antrenor ar trebui dus mai intâi la biserică.

„Am înțeles că Federația va impune o nouă regulă pentru absolvirea licenței Pro, trebuie să fii dus la biserică înainte. Ce să mai? E același scenariu. Păi Șumudică a și declarat că el face echipa după ce îi spune patronul”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de câteva etape, echipa mare a ilfovenilor.

„Deci ce se întâmplă acolo e unic în lume. Să nu-ți dorești performanță?! Să nu aduci antrenori cu experiență, care îți aduc și bani mai mulți?! Când ai performanță, valorează mai mult și jucătorii, câștigi bani mai mulți din cupele europene. Dar, în fine, nu ai ce să discuți cu omul, sunt banii lui”, a adăugat Balint.

Reclamă

La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie. Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020.

Ilie Dumitrescu: „Până la urmă va lua campionatul”

Cu toate acesta, Ilie Dumitrescu e de părere că Gigi Becali va reușit, într-un final, să ia campionatul cu FCSB.

Eu cred că, până la urmă, va reuși să câștige campionatul. Petrea a fost un antrenor foarte bun și cu experiență, pentru că a lucrat cu Reghecampf. Au fost momente când ei au fost sus și el putea să reușească. Dar eu cred că își dorește foarte mult Gigi să demonstreze că se poate și cu rețeta asta.

Reclamă 4 / 0/3

Neubert și cu antrenorul se vor ocupa de pregătire, dar el va lua anumite decizii, iar el crede că astfel va reuși să câștige și campionatul, cu modul ăsta de lucru unic. Probabil că lui îi place chestia asta, e singura chestie care îl mai mișcă”, a spus Ilie Dumitrescu.

Todoran a lăsat-o pe CSM Slatina pe locul 19 în Liga 2, cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat. CSM Slatina nu a reușit să se salveze după plecarea lui Dinu Todoran. Echipa a retrogradat în Liga 3, la capătul unui play-out unde a obținut o singură victorie.

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și