Închide meniul

Anunţul făcut de Toni Petrea despre revenirea lui Florinel Coman pe teren: „E un câştig pentru noi! Trebuie discutat cu el!” Ce a spus de plecarea lui Florin Tănase

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 15:13

Reclamă
Anunţul făcut de Toni Petrea despre revenirea lui Florinel Coman pe teren: „E un câştig pentru noi! Trebuie discutat cu el! Ce a spus de plecarea lui Florin Tănase

Florin Tănase, pe picior de plecare de la FCSB

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Sunt şanse mari ca Florinel Coman să fie în lot chiar şi pentru meciul cu UTA Arad. Dacă nu, acesta poate reveni pe teren împotriva lui Gaz Metan Mediaş. Toni Petrea îşi ia toate măsurile de precauţie şi nu vrea să rişte nimic în privinţa lui „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenirea lui Florinel Coman e un câștig pentru noi, momentan nu știu dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine. A făcut o investigație suplimentară, pare că lucrurile sunt OK, dar să vedem nivelul la care este, trebuie discutat cu el. Avem nevoie de orice jucător valoros din lot”, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului. După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Toni Petrea, despre plecarea lui Florin Tănase: „Astea sunt discuţii în fiecare an”

Toni Petrea a vorbit şi despre posibila plecare a lui Florin Tănase de la echipă. Din informațiile AS.ro, Florin Tănase este dorit insistent în Franța. O echipă de prim rang din Ligue 1 e gata să pună pe masă 3.000.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB.

Reclamă

Tănase a fost aproape de a pleca de la FCSB și în perioada precedentă de transferuri. Atunci, Becali nu a dorit sub nicio formă să lase sub 5.000.000 de euro, deși a avut pe masă aproximativ 4.000.000 de euro.

Tănase este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Conform transfermarkt.com, căpitanul de la FCSB are o valoare de 5.000.000 de euro. Fostul șef de la LPF, Dumitru Dragomir, crede că Tănase s-ar plia excelent la Galatasaray, acolo unde mai evoluează alți doi români, Cicâldău și Moruțan.

Astea, cu Tănase, sunt discuții din fiecare an. Nu știu care este situația, dacă există vreo ofertă concretă pentru el. Au mai fost discuții, dar nu s-a întâmplat nimic. Mă bucură că e lângă noi, vom vedea ce va fi”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și