Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali poate da lovitura, în iarnă! 3.000.000 de euro, aproape să-i intre în cont finanțatorului de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 9:29

Gigi Becali poate da lovitura, în iarnă! 3.000.000 de euro, aproape să-i intre în cont finanțatorului de la FCSB

Gigi Becali a încheiat pactul cu Toni Petrea

Profimedia

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase este dorit insistent în Franța. O echipă de prim rang din Ligue 1 e gata să pună pe masă 3.000.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB. Pe lângă francezi, Tănase mai este dorit de Galatasaray, dar și de echipe din zona Golfului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E cel mai bun din Liga 1!”, susține Dumitru Dragomir. Tănase a fost aproape de a pleca de la FCSB și în perioada precedentă de transferuri. Atunci, Becali nu a dorit sub nicio formă să lase sub 5.000.000 de euro, deși a avut pe masă aproximativ 4.000.000 de euro.

Florin Tănase poate pleca pe 3.000.000 de euro

Golgheter în sezonul trecut, Tănase a semnat prelungirea contractului cu FCSB. „Decarul” vicecampioanei este cel mai bine plătit jucător din Liga 1. În noul contract, Tănase are și o clauza de reziliere, conform căreia poate pleca oricând pentru 3.000.000 de euro.

Tănase este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Conform transfermarkt.com, căpitanul de la FCSB are o valoare de 5.000.000 de euro. Fostul șef de la LPF, Dumitru Dragomir, crede că Tănase s-ar plia excelent la Galatasary, acolo unde mai evoluează alți doi români, Cicâldău și Moruțan.

În acest sezon, Tănase a marcat 5 goluri și a reușit 4 pase decisive pentru colegii săi, în cele 13 meciuri jucate. Trebuie spus faptul că Tănase a fost indisponibil aproximativ două luni de zile, din cauza unei accidentări.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și