Închide meniul

Fotbalul rămâne pe Arena Națională! FCSB, Rapid sau Dinamo pot juca pe cel mai mare stadion din țară! Ce s-a întâmplat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 8:05

Fotbalul rămâne pe Arena Națională! FCSB, Rapid sau Dinamo pot juca pe cel mai mare stadion din țară! Ce s-a întâmplat

Hepta

Așa că, cel puțin până în octombrie, când ar trebui să aibă loc un concurs de Dota, Arena Națională rămâne deschisă echipelor de fotbal. FCSB, Rapid sau Dinamo pot juca, fără probleme, pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forever Hit se amână pentru 2022

Organizatorii festivalului au luat decizia de a amână spectacolul pentru anul 2022, din cauza exploziilor de cazuri COVID-19. Astfel, Arena Naţională rămâne deschisă pentru echipele din Bucureşti.

„Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment, noi restricții pentru nunți, botezuri și concerte fiind deja anunțate.

Din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfășoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior.

Este o situatie care pune în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, o situație care poate genera prejudicii dintre cele mai grave și pentru care Forever Hit nu poate să-și asume răspunderea.

Reclamă

Toate cardurile de acces achiziționate rămân valabile pentru 2022

Dacă nu dorești să păstrezi valabilitatea cardurilor de acces și doresti recuperarea banilor te rugăm să menționezi acest lucru în scris la adresa de e-mail: office@foreverhit.ro urmând să primești tot pe e-mail toate detaliile privind returnarea banilor.

* Se returnează doar contravaloarea cardurilor de acces, fără comisionul de procesare plăți 3D Secure perceput de Stripe și fără taxele de intermediere, administrare comandă și servicii conexe”, se arată în comunicatul organizatorilor Forever Hit.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și