Închide meniul

Anunţul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi, meciul pentru Supercupa României: „6 jucători sunt accidentaţi, au rămas acasă”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2023, 23:32

Reclamă
Anunţul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi, meciul pentru Supercupa României: „6 jucători sunt accidentaţi, au rămas acasă

Anunţul lui Gică Hagi înainte de Farul - Sepsi, meciul pentru Supercupa României

Gică Hagi pe bancă / Hepta

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gică Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are şase jucători indisponibili din cauza accidentărilor pentru Supercupa României, dar el şi elevii săi sunt încrezători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti se va desfăşura Supercupa României 2023, partidă care aduce faţă în faţă Farul Constanţa şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul AS.ro.

Anunţul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi, meciul pentru Supercupa României

Ne aşteaptă două luni şi jumătate foarte grele. Am făcut extraordinar anul trecut, ceva incredibil, am câştigat campionatul. Din păcate inclusiv în pregătire am avut jucători accidentaţi. Începem să jucăm din trei în trei zile şi sperăm să facem faţă. Din păcate şi la meciul acesta avem anumiţi jucători care sunt accidentaţi, şase jucători care au rămas acasă şi nu sunt disponibili pentru această ifnală. În rest, încredere avem. Obiectivul nostru este să ajungem să ne luptăm cu cele mai bune echipe din România, să intrăm în play-off. În ceea ce priveşte meciul de mâine, orice finală se câştigă, nu se joacă. Larie, Băluţă, Mateus, Benchaib, Carnat…. E greu, nu e uşor, dar găsim soluţii”, a spus Gică Hagi, citat de news.ro.

Denis Alibec a declarat că el şi colegii săi sunt pregătiţi de luptă: “Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători. Suntem pregătiţi de luptă. Suntem un grup şi o familie. Sepsi este o echipă foarte bună, a demonstrat-o şi în campionat. Cine va fi mai în formă va câştiga. Probabil că nu sunt favoriţi şi lucrul acesta o să-i ajute un pic. Eu îmi doresc să fac un sezon mult mai bun decât anul trecut. Mi-am dorit să vin aici, mi-am dorit să rămân şi cred că s-a văzut lucrul acesta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut”, a afirmat Alibec.

Gică Hagi dă lovitura anului în fotbalul românesc! Adrian Mazilu, la Brighton. Transferul e ca și făcut

Gică Hagi dă lovitura anului în fotbalul românesc. Adrian Mazilu e la un pas de Brighton, echipa care a terminat sezonul trecut de Premier League pe locul 6.

Reclamă

Conform playsport.ro, transferul e ca și făcut, doar anumite detalii minore fiind rămase de rezolvat. Sunt șanse mari ca Mazilu să rămână la Farul sub formă de împrumut pentru 6 luni sau chiar un sezon.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, Brighton îl vrea neapărat pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Hagi cere pentru cel mai important ”produs de export” 7 milioane de euro. Rămâne de văzut suma pentru care puștiul de 17 ani va ajunge în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Farul va lua cele 7 milioane de euro pentru Mazilu, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria echipei lui Hagi. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și