Închide meniul

Anunțul momentului în Liga 1! „S-ar putea să vedem un duel Șumudică – Dan Petrescu peste două etape!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 10:01

Anunțul momentului în Liga 1! „S-ar putea să vedem un duel Șumudică – Dan Petrescu peste două etape!

Anunțul momentului în Liga 1

Hepta

Balint crede că Șumudică ar putea să-i ia locul lui Mihai Iosif la Rapid. Tehnicianul giuleștenilor tocmai a suferit a doua înfrângere din acest sezon, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint: „S-ar putea să vedem un duel Șumudică – Dan Petrescu peste două etape!”

Cu toate că Iosif a avut rezultate peste așteptări pe banca Rapidului, Gabi Balint a atras atenția asupra ușurinței cu care patronii din Liga 1 își schimbă antrenorii.

„S-ar putea să vedem un duel Șumudică – Dan Petrescu peste două etape, dacă rapidiștii vor pierde următoarele două meciuri, cu Sepsi și cu Mioveni. În sensul că Șumudică va fi antrenor la Rapid. Nu e cazul acum. Dar peste două meciuri? Se poate întâmpla”, a spus Balint, potrivit digisport.ro.

Pentru Rapid urmează un duel în Cupă cu CS Mioveni, apoi meciurile din Liga 1 cu FC Voluntari, Sepsi, CFR Cluj, Dinamo și FC U Craiova.

Șumudică a mai antrenat la Rapid în 2010-2011, când Marian Rada i-a luat locul cu 5 etape înainte de finalul sezonului. Giuleștenii au încheiat acea stagiune pe locul al 4-lea.

Reclamă

Marius Șumudică, scandal uriaș cu Dan Petrescu

Scandalul anului în fotbalul românesc s-a declanșat după Jablonec – CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu l-a criticat pe Marius Șumudică pentru pregătirea pe care a făcut-o la CFR. Replica fostului tehnician al ardelenilor a fost una devastatoare. De gura lui Șumudică nu a scăpat nici Ilie Dumitrescu.

Șumudică l-a acuzat pe Dumitrescu de faptul că este părtinitor. Tehnicianul l-a ironizat pe „Mister” susținând că acesta încearcă să-l imite pe Giovanni Becali.

Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. – Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB… Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu mă trezeam de vreo lună, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule! Nu Petrescu. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, inclusiv meciul cu FCSB, a făcut 7 victorii la rând. Să ne invitați pe amândoi, și pe mine și pe Petrescu, dacă are sânge în instalație, să vedem ce s-a făcut greșit înainte și ce trebuie să repare.

Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec„, a tunat Marius Șumudică la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și