Închide meniul

”Ar fi cazul să plece!” Sfaturi pentru Gigi Becali! De ce jucători mai are nevoie FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 9:29

”Ar fi cazul să plece!” Sfaturi pentru Gigi Becali! De ce jucători mai are nevoie FCSB

profimedia

Gigi Becali, atac devastator la CSA Steaua

Sfaturi pentru Gigi Becali! Fostul președinte de imagine de la FCSB susține că e momentul ca Tănase să facă pasul la o echipă de afară. Căpitanul roș-albaștrilor a fost golgheterul campionatului cu 24 de reușite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi pentru Gigi Becali

Duckadam e convins că Tănase se gândește la familia sa. Golgheterul Ligii 1 are 26 de ani. ”Decarul” de la FCSB este dorit în zona Golfului. Pe urmele lui Tănase mai sunt și câteva echipe cu nume din Europa și SUA.

Eu cred că lui Tănase i-a venit momentul să plece, pentru că e la o vârstă la care, sigur, se gândește la familia lui și vrea să câștige bani mai mulți.

Deci dacă are ofertă și poate să plece, eu cred că ar fi cazul să o facă acum, pentru binele lui în primul rând. Dacă politica de transferuri e bună, se găsesc jucători care să îl înlocuiască”, a declarat Helmut Duckadam la Prosport.

Helmut Duckadam știe de ce jucători are nevoie FCSB

Conform lui Duckadam, FCSB mai are nevoie de cel puțin încă patru jucători. Doi fundași centrali și doi atacanți, număr 9, susține ”eroul” de la Sevilla.

Reclamă

După părerea mea, ar fi nevoie, și am mai spus-o de un an jumate, chiar doi, de cel puțin încă doi fundași centrali tineri și buni și de două vârfuri, doi atacanți centrali, număr 9. Cred că acolo sunt probleme”, susține Duckadam.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și