Închide meniul

„Ar fi trebuit să îşi depună demisia după rezultatul cu FCSB!” Dario Bonetti a plecat în Italia, dar nu şi-a reziliat contractul cu Dinamo. Cum a blocat revenirea lui Mircea Rednic

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 15:28

„Ar fi trebuit să îşi depună demisia după rezultatul cu FCSB! Dario Bonetti a plecat în Italia, dar nu şi-a reziliat contractul cu Dinamo. Cum a blocat revenirea lui Mircea Rednic

Dario Bonetti a fost dat afară de la Dinamo

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

  • Dario Bonetti a plecat în Italia
  • Italianul nu şi-a reziliat contractul

Echipa va fi condusă la partida cu FC Botoşani de Sorin Colgeac. Zăvăleanu a mai dezvăluit că au fost purtate discuţii şi cu Mircea Rednic. Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB ruşinos, scor 0-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deocamdată nu a fost reziliat contractul domnului Bonetti. El a plecat în Italia fără a rezilia contractul. Echipa va fi condusă de domnul Colceag până vom rezolva situația domnului Bonetti. Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti.

Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu. După ce vom vedea ce se întâmplă cu Dario, vom vedea cum vom proceda. Nu este complicat de reziliat contractul lui Dario Bonetti, am preferat să ne despărțim amical.

Reclamă

Noi vrem să ne strângem mâna, să reziliem pe cale amiabilă, nu unilateral. Orice antrenor ar fi fost la Dinamo cred că ar fi trebuit să-și depună demisia după rezultatul cu FCSB. Dinamo nu este un club obișnuit cu asemenea rezultate„, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Iuliu Mureşan: „Rednic este o opţiune”

Directorul executiv al dinamoviştilor, Iuliu Mureşan, a spus că Mircea Rednic este o opţiune pentru echipă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Liga 1 • 16 mart., 18:39
„Trebuie să fii tâmpit să insinuezi aşa ceva!” Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă
Liga 1 • 12 mart., 19:52
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă! Anunţul clar făcut de oficialii „câinilor”: „Mai avem un litigiu cu Mircea Rednic!”