Închide meniul

„Ar însemna să am un discurs de amator!” Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 8:52

„Ar însemna să am un discurs de amator! Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Chiar dacă întâlneşte cea mai slabă echipă din Liga 1, Edi Iordănescu e de părere că FCSB va avea o misiune grea. Clinceniul e ultima în Liga 1, cu doar 2 puncte după 9 etape. Ilfovenii şi-au schimbat şi antrenorul. În locul lui „Mourinho” Ilie Poenaru l-au adus pe Ionuţ Chirilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu e de părere că Academica Clinceni îşi va reveni şi va aduce aminte de echipa din sezonul trecut, care a reuşit o calificare miraculoasă în play-off.

Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni

Nu există jocuri uşoare, ar însemna să am discurs de amator. Clinceniul este o echipă sub potenţialul ei ca exprimare şi ca poziţie în clasament. Această echipă are capacitate şi de aceea trebuie să fim în gardă”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu a luat foc după meciul din Cupă cu CS Hunedoara

FCSB a trecut prin mari emoţii la meciul din Cupa României cu CS Hunedoara. Deşi a condus cu 3-0, echipa lui Edi Iordănescu s-a văzut egalata de formaţia din Liga 3. FCSB s-a impus, însă, în prelungiri, dar jucătorii nu au scăpat de criticile lui Edi Iordănescu.

A fost o calificare pe care am gestionat-o foarte prost. Au fost 60 de minute în care am fost competitivi, ca şi implicare în joc, ca şi gândire, ca şi concept. Am avut 3-0, după care am demonstrat că putem fi şi amatori în acelaşi joc. Eu diger foarte greu momente de genul ăsta.

Reclamă

Am bătut Dinamo, am bătut şi la Craiova şi puteam să stricăm tot ce am construit în ultima perioadă. Pentru asta vor fi consecinţe şi vor fi şi consecinţe financiare pentru că eu nu accept şi nu pot să merg înainte în felul ăsta. Mă laud că am jucători buni şi cu potenţial, dar mentalitatea nu este corectă pentru a câştiga un campionat. Trebuie să o schimbăm. Aici trebuie să muncesc cel mai mult„, a declarat Edi Iordănescu după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și