Închide meniul

„Arbitrilor le e teamă de Hagi!” Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1 iese la atac: „Eu nu sunt tratat ca Petrescu sau Iordănescu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2021, 12:56

„Arbitrilor le e teamă de Hagi! Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1 iese la atac: „Eu nu sunt tratat ca Petrescu sau Iordănescu!

Gică Hagi

Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Leo Grozavu iese la atac

Leo Grozavu, fostul antrenor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a ieșit al atac la adresa arbitrilor din Liga 1. Acesta a vorbit despre maniera în care „centralii” îi tratează pe tehnicienii din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fără doar și poate că arbitrilor le teamă de Hagi. Când a fost dată acea circulară, potrivit căreia antrenorii trebuie să fie suspendați după 4 castronașe galbene, mi s-a părut aberantă regula.

Niciodată nu va fi jucat Grozavu la fel ca Hagi, Reghecampf, Petrescu sau Iordănescu. Nu ai cum. Când ai în spate o echipă mare ai altă protecție.

Uitați-vă la Croitoru, de la Botoșani. La fiecare joc ia cartonaș galben. Sunt convins că dacă ar sta pe bancă la FCSB nu ar fi la fel. Consider că sunt mult mai expuși antrenorii de la echipe mici”, a declarat Leo Grozavu pentru gsp.ro.

Citește și:

Gică Hagi a răbufnit la adresa arbitrajului după FC Argeș – Farul 2-1

Gică Hagi s-a enervat din cauza golului reușit de Arias, care a marcat după ridicarea fanionului. „Regele” este convins că echipa sa putea să plece cu toate cele trei puncte din Trivale.

Reclamă

„Eu când nu câștig văd minusurile. Meritam mult mai mult. Meritam victorie, dar așa e fotbalul. Trebuie să mergem înainte. (n.r. despre golul lui Arias) A fost offside clar, asta e.

Ce putem face? Puteți să o întoarceți cum vreți voi, e clar. Ne-a lipsit șansa. Dacă marcam, puteam să câștigăm meciul. Mergem înainte cu jocul nostru. O să muncim mai mult să vină rezultatul pozitiv”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1 iese la atac
  • Ce l-a deranjat la fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și