Închide meniul

„Are cineva ceva împotriva acestei echipe?” Iulian Miu ştie cum poate promova CSA Steaua în Liga 1: „Am găsit portiţa! Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 17:24 / Actualizat: 30 martie 2022, 20:10

„Are cineva ceva împotriva acestei echipe? Iulian Miu ştie cum poate promova CSA Steaua în Liga 1: „Am găsit portiţa! Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă!

CSA Steaua speră să promoveze în Liga 1

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Iulian Miu a vorbit despre promovarea celor de la CSA Steaua în Liga 1. Oficialul din Ghencea a anunţat că „a găsit o portiţă”, iar echipa lui Daniel Opriţa va putea obţine dreptul de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua ocupă locul 4 în play-off-ul Ligii a 2-a, de play-off, dar nu are drept de promovare deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

Iulian Miu a anunţat cum poate promova CSA Steaua în Liga 1

„Dacă intervin avocaţi buni de tot asupra unui paragraf, unui articol din Legea Sportului… Nu ştiu ce fac cei din club, dar la ce am citit în Legea Sportului… E articolul 31, care e luat de acolo şi pus în manualul de licenţiere în Liga 1. Dar auzim că trebuie să vină un privat, ca să se dea echipa. N-a dat nimeni echipa la Piteşti. Au intrat într-o asociaţie ca să fie mascată treaba.

E undeva în articolul 31, unde nu e clar şi nu se spune exact ce trebuie făcut. Am văzut şi am pistonat. Vrei să vorbim despre Legea Sportului, articolul 31?: «Cluburile sportive profesioniste sunt structuri sportive organizate ca…». Cine a spus asta? Unei asociaţii îi dă cineva că e profesionistă? Lumea să nu mai creadă că trebuie să vină un privat. Lumea să înţeleagă diferenţa dintre un sponsor sau un patron.

Eu vreau ca la acest articol să se uite cineva bine. Să citească bine cine trebuie acest articol. Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă pentru toate echipele. Am găsit portiţa. Eu sunt optimist, încă sunt verde. Are cineva ceva împotriva acestei echipe ca să promoveze? Dacă promovează, ce se întâmplă?”, a declarat Iulian Miu, citat de telekomsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, reacție furibundă după ce CSA Steaua a anunțat că va merge la TAS

Gigi Becali a comentat decizia celor de la CSA Steaua de a merge la TAS. Patronul FCSB este sigur că “militarii” nu vor primi drept de promovare în Liga 1, iar echipa lui va câștiga marca “Steaua”.

Latifundiarul din Pipera consideră că echipa lui Daniel Oprița, aflată în Liga a 2-a, “va pierde procesul și nu va mai avea voie să se numească Steaua.”

“E treaba lor. Dar legea (n.r. – Legea Sportului) nu-i lasă. TAS va zice «Tu, din bani publici (n.r. – MApN), cum ai ajuns până aici? Nici nu aveai voie să ajungi până aici». Nu avea voie în Liga 2. CSA Steaua face fotbal amator! Nu mă mai interesează pe mine de CSA. Doamne, miluiește! Cum să poată să facă asta? Cum să ceară excluderea FCSB din Liga 1? Ei niciodată nu au cerut locul. Nu au contestat niciodată locul în Liga 1. Noi l-am preluat de la ei… Astea sunt povești. Cât de curând se va rezolva și asta. Vor pierde și nu vor mai avea voie să se numească Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Vor juca fotbal și vor pune altceva. Trebuie să pună ei CSA, nu vor mai avea voie să pună CSA Steaua. Cât de curând. Bine, în 3-4 ani. Ei se vor numi CSA. Eu vă spun că așa va fi. Le-am arătat toate actele. A fost o greșeală la Curtea Supremă. Nu știu ce a fost atunci, eu eram în pușcărie. Dar acum vin toate și se va cere revizuirea la hotărârea aia. Și la revedere! Se va revizui și vom doborî tot. Ei nu vor mai putea folosi numele Steaua. Vom folosi numele Steaua. De fapt, va rămâne FCSB, adică Fotbal Club Steaua București. Asta înseamnă”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Iulian Miu ştie cum poate promova CSA Steaua în Liga 1
  • Anunţul făcut de oficialul grupării din Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și