Închide meniul
Video

„Are fluctuații în joc!” Edi Iordănescu, despre convocarea lui Octavian Popescu. „L-am avut pe mână, știu ce spun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2022, 22:23

Helmut Duckadam, dezamăgit de "perla" Octavian Popescu

Octavian Popescu, alături de ultraşii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu l-a antrenat pe Octavian Popescu în scurta perioadă petrecută la FCSB în toamna trecută. Cu el pe bancă, jucătorul de 19 ani nu a fost titular în majoritatea meciurilor, așa cum se întâmplă în prezent cu Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, despre Octavian Popescu

„Tavi mai are nevoie de forță, de maturitate în joc. Are fluctuații în joc, știu ce spun, l-am avut pe mână. Are 5-7 minute bune, iese la rampă, e dinamic, prezent, dar apoi dispare alte 7-8 minute din joc.

Eu aveam o strategie, eram vocal cu jucătorii tineri în timpul jocului. Când vedeam că nu sunt așa cum trebuie, reacționam și încercam să-i trezesc. E un jucător tânăr și sunt normale până la urmă aceste fluctuații”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu nu a jucat până acum pentru naționala României. Puștiul lui FCSB are doar două partide la România U21.

6 goluri și 3 pase decisive are Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă

Edi Iordănescu, invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu, a acordat un amplu interviu pentru Antena Sport. Acesta va putea fi urmărit miercuri, de la ora 10:30, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii AS.ro LIVE. Iordănescu a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu foștii selecționeri, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, și are un mesaj clar pentru jucători.

Printre prioritățile pe care le-am făcut atunci când am semnat cu echipa națională au fost să port discuții cu Mirel și cu Cosmin. Știam că amândoi sunt dispuși, sunt disponibili. Știam că simt foarte mult pentru echipa națională și sunt atașați de echipa națională, suntem și foarte apropiați, ca și generație.

I-am apelat, pe Mirel l-am invitat aici, unde a fost casa lui, foarte mult timp, a fost o întâlnire așa, un pic. Eu am fost gazdă și el invitatul. Când l-am apelat mi-a arătat disponibilitate totală, l-am invitat la o cafea de o ora și s-a prelungit la vreo trei ore”, a dezvăluit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României din Nations League

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

În direct pe as.ro, România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și