Închide meniul

"Are şi el două mâini, nu?". Sergiu Buş, amuzat după faza la care FCSB a cerut penalty în meciul cu Viitorul

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 20:56 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 17:29

Reclamă
"Are şi el două mâini, nu?". Sergiu Buş, amuzat după faza la care FCSB a cerut penalty în meciul cu Viitorul

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sergiu Buş la semnarea contractului cu FCSB

FCSB a învins-o pe Viitorul cu scorul de 3-0 pe Arena Naţională, iar Sergiu Buş a fost unul dintre cei mai buni jucători ai serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, atacantul a fost protagonistul unei faze controversate, unde bucureştenii au cerut lovitură de pedeapsă, iar Buş a explicat-o cu mult haz:

„Probabil Cosmin Matei s-a sprijinit pe mână, atunci când a făcut alunecarea şi probabil că e şi normal să se sprijine undeva şi el, are şi el două mâini, nu?”, a punctat uşor ironic Sergiu Buş.

Sergiu Buş, fericit pentru victorie

„E o victorie meritată, am dominat meciul de la cap la coadă şi, din fericire, am repetat acelaşi scor, 3 meciuri a 3-0 fiecare, suntem fericiţi. 

Eu îmi fac treaba, cât trebuie să joc, o fac cu plăcere şi mă bucur de fiecare minut”, a declarat atacantul care a fost de obicei schimbat la pauză.

Reclamă

Serbiu Buş a fost convocat în premieră la echipa naţională

Chemat la prima reprezentativă, Buş recunoaşte că nu se aştepta, dar acest lucru îi aduce multă mândrie.

„Nu neapărat, nu mă aşteptam. Am avut probabil, din perioada Gaz Metanului, am făcut o performanţă foarte mare acolo noi. Sunt foarte mândru. Fotbalul îţi aduce multe satisfacţii câteodată, iar acest moment pentru mine este, nu numai cel mai frumos din cariera mea, cât şi foarte onorabil pentru mine.

Am muncit foarte mult, ca să ajung acolo. Mă bucur că Dumnezeu mi-a oferit această şansă, împreună cu domnul Mirel Rădoi şi nu pot decât să-i mulţumesc şi bineînţeles, să demonstrez că merit să fiu acolo„, a încheiat Buş într-un interviu pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și