Închide meniul

„Aş antrena-o şi gratis!” Echipa la care Adrian Mutu ar veni fără niciun ban! Nu ar refuza nici o ofertă de la Gigi Becali: „Chiar dacă am jucat la Dinamo, pot să antrenez şi FCSB!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 februarie 2022, 23:58

„Aş antrena-o şi gratis! Echipa la care Adrian Mutu ar veni fără niciun ban! Nu ar refuza nici o ofertă de la Gigi Becali: „Chiar dacă am jucat la Dinamo, pot să antrenez şi FCSB!

Adrian Mutu ar antrena gratis naţionala României

Hepta

Adrian Mutu a dezvăluit că pentru echipa naţională este dispus să facă orice sacrificiu, inclusiv din punct de vedere financiar. Până ca Edi Iordănescu să fie numit selecţioner, şi numele lui Mutu a apărut printre variante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională aș antrena-o gratis. Nu cred că este benefic pentru angajator să antrenezi gratis.  Valoarea și aprecierea ți le dă și salariul pe care îl ai până la urmă, dar echipa națională aș antrena-o și gratis”, a declarat Adrian Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu nu ar refuza o ofertă de la FCSB

Mai mult, Adrian Mutu a spus că ar putea să antreneze orice echipă din România. Mutu nu le închide uşa în nas celor de la FCSB şi Rapid, chiar dacă a jucat la Dinamo.

„Aș antrena și Universitatea Craiova. Chiar dacă am jucat la Dinamo, pot să antrenez și FCSB și Rapid sau Steaua. Sunt antrenor profesionist. Când am fost la U Craiova 1948, am încercat să îmi fac treaba cât am putut de bine și să nu mă bag în războiul lor. Cred că am fost un jucător exponențial al echipei naționale și mă consider un bun al României.

Dacă merit și sunt apreciat de echipe de tradiție de la noi și dacă sunt chemat, dacă cred în proiect, spun da. Pentru că am jucat prea mult în străinătate și sunt prea legat de echipa națională. Am jucat prea puțin în România, la Fiorentina am stat cel mai mult.

Reclamă

La FC Argeș am fost de mic, dar la echipa mare am stat doi ani jumătate. La Dinamo am stat un an. Dar înainte de Dinamo, am plecat la Steaua. Și era să ajung la Rapid, la 12 noaptea m-a sunat Giovanni că sunt la Rapid, iar când m-am trezit, eram la Dinamo. A fost ceva ca în basme”, a mai spus Mutu.

Adrian Mutu nu a infirmat discuţiile cu Rapid

Adrian Mutu nu a negat, dar nici nu a confirmat faptul că ar fi avut discuţii cu Rapid pentru a veni antrenor în locul lui Mihai Iosif. Mutu a vorbit şi despre avantajele de a prelua o echipă în acest moment, în perspectiva sezonului viitor.

„N-o să mă arunc cu capul înainte, aștept să revin. E și finalul de campionat regulat și nu cred că acceptă nimeni să preia o echipă acum. E un moment delicat, lumea așteaptă să vadă dacă e în play-off sau play-out, pentru a pregăti o strategie. Dacă preiei o echipă acum, ai timp să o pregătești în vederea sezonului următor. Câștigi timp, ai timp să-ti faci o strategie în privința lotului, ai un avantaj de două luni. Poți să evaluezi jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot nici să confirm, nici să infirm despre Rapid sau despre alte echipe. Nu neg faptul că am avut discuții cu câteva echipe, dar e un moment delicat acum, să preiei o echipă. Și pentru cluburi, nu văd să schimbe acum antrenorul, mai sunt trei etape. Nu m-am întâlnit cu cineva de la Rapid”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și