Închide meniul

AS.ro LIVE | Dinu Todoran a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul antrenor de la FCSB a făcut dezvăluiri savuroase

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 10:08 / Actualizat: 18 mai 2022, 11:17

Reclamă
AS.ro LIVE | Dinu Todoran a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul antrenor de la FCSB a făcut dezvăluiri savuroase

Dinu Todoran, invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Dinu Todoran, în timpul unui antrenament la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

AS.ro LIVE | Dinu Todoran a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul antrenor de la FCSB a venit cu povești savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a antrenat FCSB în perioada mai – august 2021. Tehnicianul de 43 de ani a condus echipa lui Gigi Becali în 7 meciuri, timp în care a înregistrat trei victorii, două înfrângeri și două remize.

AS.ro LIVE | Dinu Todoran este invitatul lui Cătălin Oprișan! Fostul antrenor de la FCSB vine cu povești de senzație

În prezent, Todoran lucrează cu tinerii de la FC Voluntari, la echipa secundă a ilfovenilor. El și-a început cariera pe banca tehnică în 2016, tot la FC Voluntari, ca antrenor al juniorilor U19.

De-a lungul timpului, Todoran a mai ocupat funcția de interimar la prima echipă de la FC Voluntari, în 2017, iar în perioada decembrie 2020 – martie 2021 a pregătit CSM Slatina.

Dinu Todoran, campion al României cu Unirea Urziceni

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat ca mijlocaș ofensiv, la Petrolul, Astra Ploiești, Farul Constanța, Unirea Urziceni, Victoria Brănești, FC Botoșani și FC Voluntari.

Reclamă

Cel mai important moment al carierei sale a avut loc în 2008, când a devenit campion al României alături de Unirea Urziceni.

Per total, Dinu Todoran a jucat 178 de meciuri în Liga 1, reușind să marcheze 20 de goluri.

„La Voluntari am găsit o atmosferă foarte bună, niște oameni care își doresc să facă performanță. La Steaua (n.r – FCSB) m-am simțit foarte bine, oamenii au fost foarte corecți față de mine și a fost o experiență plăcută pentru mine. Mă bucur că am antrenat o asemenea echipă.”, spunea Dinu Todoran, la finalul anului trecut, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și