Închide meniul

„Așa trebuie să fie!” Dan Petrescu intervine în războiul FCSB – CSA Steaua. „Ar ajunge departe și în cupele europene”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 20:07

„Așa trebuie să fie! Dan Petrescu intervine în războiul FCSB – CSA Steaua. „Ar ajunge departe și în cupele europene

Profimedia

Dan Petrescu, despre războiul FCSB - CSA Steaua

Dan Petrescu și-ar dori ca Gigi Becali să îngroape securea cu echipa Armatei și să existe un singur nume „Steaua” în fotbalul românesc. „Bursucul” e convins că steliștii ar face din nou performanță pentru România în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu intervine în războiul FCSB – CSA Steaua

În plus, Petrescu e de părere că și lupta pentru supremația Olteniei ar trebui încheiată. Fostul fundaș dreapta din Generația de Aur și-ar dori să nu mai existe rivalitați precum FCSB/CSA Steaua și CSU Craiova/FC U Craiova.

„Ce să mai… Nu mai înțeleg nimic nici eu. Eu aș vrea să fie o singură Steaua. Să se unească și să joace. Mereu pare imposibil, dar eu așa aș simți. Așa mi-ar plăcea să văd. Steaua împreună, Craiova împreună. Ar fi echipe puternice, inclusiv în cupele europene ar ajunge departe.

Dacă s-ar uni economic ar fi bine. Eu nu pot să suport chestia asta de război între FCSB și Steaua sau FCU Craiova și CSU Craiova. Nu cred că există nicăieri așa, cu echipe reinventate, reînființate. Trebuie să fie doar o echipă”, a declarat Dan Petrescu, pentru gsp.ro.

Dan Petrescu a câștigat 3 titluri de campion alături de Steaua, cât și 3 Cupe ale României.

Reclamă

CSA Steaua, blocată în Liga 2

Tehnicianul lui CSA Steaua, echipa Armatei reînființată în 2017 în Liga 4, a declarat, vineri, că „militarii” nu au ca obiectiv promovarea în Liga I, deoarece promovarea nu este posibilă. Astfel, CSA Steaua își propune doar să obțină o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

„Militarii” nu vor face nici transferuri spectaculoase. În aceste condiții, Daniel Oprița a făcut apel la înțelegerea suporterilor.

„Nu avem obiectiv promovarea pentru că nu se poate şi nu putem aduce atât de mulţi jucători câţi mi-aş fi dorit eu. Se încearcă, dar sunt mai multe şanse să nu avem drept de promovare. De aia nici nu putem să aducem prea mulţi jucători valoroşi. Obiectivul este că nu putem să promovăm, suntem siguri în momentul ăsta. Serios vorbind, să ne clasăm pe un loc cât mai bun, în primele 4 sau primele 10”, a declarat Daniel Oprița.

Reclamă 4 / 0/3

FRF a precizat că o structură sportivă organizată sub forma unui club sportiv de drept public nu poate participa în competiţiile organizate de LPF.

FCSB II și CSA Steaua s-au întâlnit în Liga 3

Cele două pretendente la istoria Stelei, FCSB II, echipa „satelit” patronată de Gigi Becali, și CSA Steaua, formația Armatei, au fost adversare în Liga 3 Seria 4. În meciul direct, acestea au terminat la egalitate, 1-1.

Cei care au promovat au fost „militarii”, care au ajuns în Liga 2 după victoriile cu Mostisțea Ulmu și CS Afumați. FCSB II s-a oprit în semifinalele barajului de promovare.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și