Închide meniul

„Asta e răzbunarea lui!” Ionuţ Negoiţă, atacat dur pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Suntem cămătari sau investitori?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 21:55

„Asta e răzbunarea lui! Ionuţ Negoiţă, atacat dur pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Suntem cămătari sau investitori?!

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă, atacat dur de Florin Prunea

Ionuţ Negoiţă, atacat dur de Florin Prunea. Fostul internaţional îl consideră pe omul de afaceri principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo. Prunea consideră că salvarea clubului ar veni de la construirea unui stadion nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea e convins că Dinamo se va redresa dacă va avea un stadion nou. Până atunci, Ionuţ Negoiţă este arătat cu degetul pentru situaţia în care a ajuns Dinamo.

Ionuţ Negoiţă, atacat dur de Florin Prunea: „El a știut clar cui îi dă clubul

După ce se va construi stadionul, va fi o emulație și Dinamo va reveni acolo unde îi e locul. Sunt foarte mulți care vor să investească la Dinamo, pentru că e un brand. Știam de Lupescu, am vorbit cu el. Dar ce s-a întâmplat în ultimii ani la clubul ăsta e incredibil. Nu pot să-i înțeleg pe oamenii ăștia cum au putut să aducă un club de talia lui Dinamo unde este acum.

Nu mă refer doar la spanioli, și la Negoiță. Asta e o răzbunare a lui Negoiță, vă spun eu. El a știut clar cui îi dă clubul și ce e în acele documente. Eu cred că el e în continuare principalul acționar de la Dinamo pentru că oricine vine la Dinamo trebuie să se pună la masă cu domnul Negoiță. Are bani de luat, dar ce facem, cămătărie? Suntem cămătari sau investitori?”, a spus Florin Prunea la Digisport.

Florin Prunea: „Dinamo nu mai poate continua așa

Florin Prunea mai spune că Dinamo are nevoie urgentă de un nou investitor.

Reclamă

Nu înseamnă că dacă o societate cere falimentul sau insolvența altei societăți, asta se va și întâmpla. Se va judeca. Înțeleg că e vorba de o firmă de pază de la Săftica. E clar că, indiferent de efortul pe care-l fac băieții ăștia, Dinamo nu mai poate continua așa, Dinamo are nevoie de un patron, de un investitor.

Dinamo nu are o primărie în spate, se învârte contorul și la birouri, și la Săftica, nu salariile sunt problema la o echipă de fotbal, ci cheltuielile de zi cu zi. Dacă faci calculul, la 70.000 de euro pe lună cu tot cu taxe, din drepturile TV le plătești fără probleme.

Trebuie să plătești jucătorii pentru munca depusă, apoi să se negocieze rezilierea contractului. Eu cred că va fi un an foarte greu pentru Dinamo, de sacrificiu. E clar că trebuie să se renunțe la jucătorii care nu vor să mai rămână, cărora nu li se mai pot plăti salariile”, a mai spus Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Prunea, atac la Ionuţ Negoiţă
  • De ce fostul actionar e principalul vinovat pentru situaţia de la club

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și