Închide meniul

Astra – Botoşani 1-1. Remiza nimănui! Papa şi Montini au marcat în meciul care complică calculele la play-off

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 martie 2021, 13:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Astra – Botoşani 1-1. Remiza nimănui! Papa şi Montini au marcat în meciul care complică calculele la play-off

SportPictures / Ionut Tabultoc/Sport Picture via Hepta

Astra Giurgiu - FC Botoşani, LIVE SCORE pe AS.ro

În prima repriză, Enriko Papa a marcat un gol superb, după un şut cu exteriorul. În actul secund, Montini a anulat avantajul gazdelor cu o lovitură de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remiza de astăzi complică calculele pentru play-off. FC Botoşani rămâne pe locul 5, cu 38 de puncte, în timp ce Astra urcă pe locul 7, cu 36 de puncte.

În ultimele două meciuri din sezonul regulat, giurgiuvenii vor juca cu Gaz Metan şi UTA, în timp ce moldovenii au dueluri cu Viitorul şi FC Voluntari.

Astra – FC Botoşani 1-1

Min. 90: Fluier final. Meciul de la Giurgiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Min. 71: GOOOL Astra! Mattia Montini a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, după un corner. Imediat după gol, Marius Croitoru s-a răstit la jucătorii săi.

Reclamă

Min. 43: GOOOLLL FC Botoşani! Enriko Papa a înscris un gol superb. A şutat cu exteriorul, mingea a lovit transversala şi a intrat în poartă!

Min. 1: A început meciul!

Echipe de start: 

Reclamă 4 / 0/3

Astra: Lazar – Raspopovic, Sousa, Graovac, Bruno – Canadija, Boje Kane, Pahonţu – Stahl, Krpic, Răduţ

FC Botoşani: Pap – Braun, Chindriş, Meleke, Holzmann – Papa, Florescu – Al Mawas, Ongenda, Keyta – Croitoru

Astra s-a confruntat cu mai multe probleme în acest sezon, printre care se numără scandalul de dopaj şi arestarea patronului Ioan Niculae, însă Eugen Neagoe a reuşit să îşi motiveze elevii. Astfel, giurgiuvenii au 35 de puncte şi se află pe locul 9 în Liga 1, cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri.

FC Botoşani, în cădere liberă

Formaţia lui Marius Croitoru a obţinut sezonul trecut în premieră calificarea în play-off, iar gruparea moldavă vrea să repete performanţa şi anul acesta. FC Botoşani se află pe locul 5 în Liga 1, cu 37 de puncte obţinute. Totuşi, prestaţiile din ultima perioadă au fost de coşmar – trei înfrângeri consecutive.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și