Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Astra Giurgiu, de la campioană în Liga 1, la dezastru total: ”Beam apă de la cișmea! Aveam bucătărie, dar nu mâncam nimic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 11:20

Astra Giurgiu, de la campioană în Liga 1, la dezastru total: ”Beam apă de la cișmea! Aveam bucătărie, dar nu mâncam nimic!”

Astra Giurgiu e fosta campioană a României din sezonul 2015-2016

Hepta

Robert Riza, fostul jucător de la Astra Giurgiu, a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Tânărul fotbalist a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația în care a ajuns fosta campioană a României din sezonul 2015-2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor l-a declarat liber de contract pe Robert Riza, după ce Astra Giurgiu, ultima sa echipă, nu l-a plătit timp de 6 luni.

Robert Riza, dezvăluiri uluitoare despre situația de la Astra Giurgiu

”Noi nu am făcut cantonament, nimic. Au rămas 7 jucători de la echipa mare. Toți cei tineri au rămas. Patru au plecat până la urmă și am rămas 3. Ne băteau echipele de Liga 4. Nu aveam echipă, nu știam cu cine o să jucăm. Erau salarii de 500 de euro. Știam că nu o să mai luăm bani.

Aveam apă de la cișmea și beam. Nu aveam absolut nimic. Am ajuns să batem ”U” Cluj, am făcut egal pe Ghencea. Am ajuns pe 0 la puncte, de la -14, care au devenit -19. Noi ne spălam singuri echipamentul și vestiarul.

Făceam tot. Nu mai venea nimeni, dacă nu le dădeau banii… La stadion aveam bucătăria, dar nu mâncam nimic. Își făceau băieții singuri de mâncare. Mai venea lumea când făceam grătar”, a dezvăluit Robert Riza, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 3

Recent, Astra Giurgiu a retrogradat în Liga a 3-a. Fosta campioană a României, din sezonul 2015/2016, a pierdut meciul cu Ripensia Timişoara, scor 1-3, şi nu mai are şanse matematice de salvare.

În sezonul regulat, Astra a înregistrat 5 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri. 21 de goluri au marcat giurgiuvenii, încasând în schimb 32.

De-a lungul timpului, Astra Giurgiu a cucerit 4 trofee: un titlu în Liga 1 (2016), o Cupă a României (2014) şi două Supercupe ale României (2014, 2016).

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Niculae, prejudiciu de aproape 12 milioane de lei

Datoriile financiare ale Astrei sunt uriașe, de aproximativ 20 de milioane de euro. Din cauza problemelor cu banii, clubul patronat de Ioan Niculae a fost penalizat cu 20 de puncte în acest sezon.

Odată cu retragerea din Liga 2, Astra Giurgiu e foarte aproape de faliment. În urmă cu șase ani, clubul de la Sudul țării era campioana României și juca în grupele Europa League.

Patronul Ioan Niculae a fost arestat în februarie 2021 pentru a doua oară. El a primit o condamnare de cinci ani, cu executare, în dosarul Interagro. În plus, după eliberare, el nu va avea dreptul să fie acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale timp de 3 ani.

Recomandări
  • Robert Riza, dezvăluiri uluitoare despre situația de la Astra Giurgiu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și