Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Astra Giurgiu, de la campioană în Liga 1, la dezastru total: ”Beam apă de la cișmea! Aveam bucătărie, dar nu mâncam nimic!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 11:20

Reclamă
Astra Giurgiu, de la campioană în Liga 1, la dezastru total: ”Beam apă de la cișmea! Aveam bucătărie, dar nu mâncam nimic!”

Astra Giurgiu e fosta campioană a României din sezonul 2015-2016

Hepta

Robert Riza, fostul jucător de la Astra Giurgiu, a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Tânărul fotbalist a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația în care a ajuns fosta campioană a României din sezonul 2015-2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor l-a declarat liber de contract pe Robert Riza, după ce Astra Giurgiu, ultima sa echipă, nu l-a plătit timp de 6 luni.

Robert Riza, dezvăluiri uluitoare despre situația de la Astra Giurgiu

”Noi nu am făcut cantonament, nimic. Au rămas 7 jucători de la echipa mare. Toți cei tineri au rămas. Patru au plecat până la urmă și am rămas 3. Ne băteau echipele de Liga 4. Nu aveam echipă, nu știam cu cine o să jucăm. Erau salarii de 500 de euro. Știam că nu o să mai luăm bani.

Aveam apă de la cișmea și beam. Nu aveam absolut nimic. Am ajuns să batem ”U” Cluj, am făcut egal pe Ghencea. Am ajuns pe 0 la puncte, de la -14, care au devenit -19. Noi ne spălam singuri echipamentul și vestiarul.

Făceam tot. Nu mai venea nimeni, dacă nu le dădeau banii… La stadion aveam bucătăria, dar nu mâncam nimic. Își făceau băieții singuri de mâncare. Mai venea lumea când făceam grătar”, a dezvăluit Robert Riza, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 3

Recent, Astra Giurgiu a retrogradat în Liga a 3-a. Fosta campioană a României, din sezonul 2015/2016, a pierdut meciul cu Ripensia Timişoara, scor 1-3, şi nu mai are şanse matematice de salvare.

În sezonul regulat, Astra a înregistrat 5 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri. 21 de goluri au marcat giurgiuvenii, încasând în schimb 32.

De-a lungul timpului, Astra Giurgiu a cucerit 4 trofee: un titlu în Liga 1 (2016), o Cupă a României (2014) şi două Supercupe ale României (2014, 2016).

Reclamă

Ioan Niculae, prejudiciu de aproape 12 milioane de lei

Datoriile financiare ale Astrei sunt uriașe, de aproximativ 20 de milioane de euro. Din cauza problemelor cu banii, clubul patronat de Ioan Niculae a fost penalizat cu 20 de puncte în acest sezon.

Odată cu retragerea din Liga 2, Astra Giurgiu e foarte aproape de faliment. În urmă cu șase ani, clubul de la Sudul țării era campioana României și juca în grupele Europa League.

Patronul Ioan Niculae a fost arestat în februarie 2021 pentru a doua oară. El a primit o condamnare de cinci ani, cu executare, în dosarul Interagro. În plus, după eliberare, el nu va avea dreptul să fie acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale timp de 3 ani.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și